Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Final Four: Στον Κρουσώνα όλοι οι αγώνες - Παράταση και πέναλτι στους ημιτελικούς!

Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 21:51 Γράφτηκε από

Τις αποφάσεις που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή για τους αγώνες του Final Four του Κυπέλλου γνωστοποίησε η ΕΠΣΗ.

Όπως αναμενόταν οι αγώνες των ημιτελικών θα πραγματοποιηθούν με παράταση και πέναλτι σε αντίθεση με τον τελικό, ενώ όπως έγινε γνωστό όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο γήπεδο του Κρουσώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μοναδικό θέμα την διοργάνωση του 1ου Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» συνεδρίασε απόψε μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι:

1) Συνέντευξη Τύπου για το 1ο Final Four θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συμβουλίου του δήμου Μαλεβιζίου την Τετάρτη 13 Απριλίου στη 1 μετά το μεσημέρι.

2) Όλοι οι αγώνες του Final Four (δύο ημιτελικοί και τελικός) θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Κρουσώνα. Οι ώρες έναρξης των ημιτελικών την Πέμπτη 14 Απριλίου είναι στις 15:00 ο πρώτος ημιτελικός και στις 19:00 ο δεύτερος ημιτελικός. Ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει κλήρωση την προσεχή Παρασκευή 8 Απριλίου στις 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ για το ποιο ζευγάρι θα αγωνιστεί στις 15:00 και ποιο ζευγάρι θα αγωνιστεί στις 19:00. Η ώρα έναρξης του τελικού θα αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

3) Ισχύει η προκήρυξη του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και στους δύο ημιτελικούς αγώνες προβλέπεται παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Στον τελικό σε περίπτωση ισοπαλίας δεν προβλέπεται παράταση αλλά απευθείας διαδικασία πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή. 

4) Το εισιτήριο εισόδου για κάθε ημιτελικό αγώνα ορίζεται 5 ευρώ. Το εισιτήριο εισόδου για τον τελικό αγώνα ορίζεται 5 ευρώ. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του τελικού αποφασίστηκε ομόφωνα να αποδοθούν στο σωματείο του ΠΑΟΚ, που θα αναλάβει μέρος του τελετουργικού του τελικού.

5) Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το τελετουργικό, την φιλοξενία των ομάδων και των επίσημων προσκεκλημένων, την διεξαγωγή των αγώνων, των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα περιληφθούν στο πρόγραμμα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πλήρες πρόγραμμα του Final Four θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search