Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Το Σάββατο η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας»

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 11:25 Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 19:00 στο καφενείο-μεζεδοπωλείο "Έτι & Έτι"-Παγωμένου στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας».

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι Αγία Βαρβάρα, Αλμυρός, Ανθεστίων, ΑΟ Τυμπακίου, Νέοι Αλμυρού, ΟΦΑ, ΠΟΑ και Πόρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλη Πετούση, αποφάσισε ούτως ώστε η κλήρωση της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» (φάση των 8) να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο καφενείο -μεζεδοπωλείο "Έτι & Έτι"-Παγωμένου στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου

Οικοδεσπότες της κλήρωσης, αναλαμβάνοντας την φιλοξενία των εκπροσώπων των σωματείων, είναι τα σωματεία του Αλμυρού και των Νέων Αλμυρού και η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Final Four στο δήμο Μαλεβιζίου.

Λόγω τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, κάθε εκπρόσωπος σωματείου θα φέρει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι οκτώ ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και είναι οι (κατ’ αλφαβητική σειρά):

Αγία Βαρβάρα, Αλμυρός, Ανθεστίων, ΑΟ Τυμπακίου, Νέοι Αλμυρού, ΟΦ Αρκαλοχωρίου, ΠΟΑ, Πόρος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search