Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Β. Κασαπάκης: «Να συνεχίσουμε το ξεχωριστό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας»

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 15:13 Γράφτηκε από

Ο Βαγγέλης Κασαπάκης μίλησε στο Prismasport.gr για την ανανέωση του με τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός, πρώτος σκόρερ του Ερμή Ζωνιανών αλλά και εκείνος του μοναδικού γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Ρεθύμνου με τον Αστέρα Περάματος, παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του ορεινού Μυλοποτάμου.

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Κασαπάκης σκοπός της ομάδας του Δ. Χωματά είναι να συνεχίσει το ξεχωριστό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια σε συνδυασμό με τον ορθολογικό τρόπο παιχνίδιου, ενώ σαν προσωπικό στόχο έθεσε την άντληση εμπειριών παιχνίδι με παιχνίδι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τέλος θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών, Ματθαίο Κλίνη που είναι πάντοτε δίπλα στην ομάδα και δίνει ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία και τον αθλητισμό προωθώντας το ποδόσφαιρο στον ορεινό Μυλοπόταμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο Βαγγέλης Κασαπάκης:

«Σε πρώτο στάδιο να αναφέρω πως είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι για ένα ιστορικό σωματείο του νόμου Ρεθύμνου όπως είναι ο Ερμής Ζωνιανών. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το ξεχωριστό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας και σε συνδυασμό με σωστό και ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας. Παράλληλα ως σύνολο θα δουλεύουμε στις προπονήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Δημήτρη Χωματά. Ως προσωπικό στόχο θέτω πάνω απ' όλα την επιτυχία της ομάδας και παιχνίδι με παιχνίδι να αντλώ όλο και περισσότερες εμπειρίες που θα με βοηθήσουν μελλοντικά. Τέλος, ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Ματθαίο Κλίνη που είναι πάντοτε δίπλα μας πράττοντας το βέλτιστο για εμάς και δίνοντας ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία και τον αθλητισμό προωθώντας το ποδόσφαιρο στον ορεινό Μυλοπόταμο.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search