Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

H συγκλονιστική μαντινάδα του "μικρού ήρωα" Μανωλάκη για το φιλανθρωπικό τουρνουά στο Ρέθυμνο

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 09:43 Γράφτηκε από

Στο γήπεδο Μισιρίων πραγματοποιήθηκε συνάντηση των των προέδρων και τεχνικών διευθυντών των 6 ομάδων( Αστέρα Ρεθύμνου, Ολυμπιακού Ρεθύμνου, τΆρη Ρεθύμνου, Επισκοπή, ΟΦ Αρμένων και ΑΓΟΔΑ ) για την ενίσχυση της παιδοογκολικής κλινικής ΠΑΓΝΗ.


Ήταν όλοι εκεί οι εκπρόσωποι των ομάδων και οι πρόεδροι, υπήρξαν συζητήσεις για να καθιερωθούν τα φιλανθρωπικά τουρνουά, ενώ μέσω της τηλεδιάσκεψης επικοινώνησαν με τον Ξυδάκη Αντρέα ο οποίος είναι Προπονητης στην κ20 του Ηροδότου και  πέρυσι ήταν στην πρώτη ομάδα του Ηροδότου, και ο ίδιος είναι μπαμπας ενός ηρωικού παιδιού που αποτελεί το σπουδαιότερο παράδειγμα μαχητή.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση την οποία και διεύθυνε ο υπεύθυνος ακαδημιών του Αστέρα Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Μπαστάκης, με τους προέδρους όλων των ομάδων να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον και μεγάλη θέληση για την θέσπιση πολλών τέτοιων τουρνουά.

Στην συζήτηση συμμετείχε ο "μικρός ήρωας" Μανωλάκης, ο οποίος αφιέρωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια μαντινάδα ως ευχαριστώ για όλο τον αγώνα που κάνανε όλο αυτό το διάστημα.

"Οπότε θέλω περδικα παίζω και σε σκοτώνω μα αφήνω σε να κελαηδειςγια να σε καμαρώνω"!

Το ποσό που συγκεντρώθηκε απο τα φιλανθρωπικά τουρνουά είναι 900 ευρώ τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν για την παραγγελία ενός φορητού καρδιογράφου. Rethemnos news monogram

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search