Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Τι μπορεί να σημαίνει ένα lockdown για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 14:37 Γράφτηκε από

Αποτελεί πλέον ενα κοινο μυστικό στην τοπική κοινότητα του Ηρακλείου, οτι η πόλη θα τεθεί υπό καθεστώς mini lockdown, κάτι που έχει δημιουργήσει πολύ δυσάρεστες αντιδράσεις στους κατοίκους και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού.

Με τα πιθανά μέτρα που έχουν διαρρεύσει, ενα φυσιολογικό ερώτημα που γεννάται μετα απο αυτήν την δυσμενή εξέλιξη, είναι το κατά πόσο μπορούν να επηρεαστούν οι προετοιμασίες των ομάδων και αν θα μπορέσουν να διεξάγονται ομάλα οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες.

Όπως γνωρίζουμε, περίπου ενα χρόνο πίσω, το Ηράκλειο ήταν ξανά υπο καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, με αποτέλεσμα οι ομάδες να παίζουν τα φιλικά τους εκτός νομού Ηρακλείου (π.χ. Εργοτέλης - Γιούχτας  είχε διεξαχθεί στην Νεάπολη) ή ακόμα χειρότερα, μεγάλο πλήθος φιλικών να διεξάγονται στα "κρυφα",αυξάνοντας παραπάνω τις ανησυχίες των υπεύθυνων.

Φέτος ομώς, που η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών και γενικότερα όσων ασχολούνται με το τοπικό ποδοσφαίρο είναι εμβολιασμένοι, φαντάζει λογικό τα μέτρα να μην είναι τόσο αυστηρά, καθώς οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Εν κατακλείδι, απομένει η επίσημη ανακοίνωση απο την κυβέρνηση για το lockdown και ταυτόχρονα θα πρέπει να ανακοινωθούν αναλυτικές οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή των προετοιμασίων του τοπικού ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) του Νομού Ηρακλείου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search