Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ν. Τζώρτζογλου: «Αγανάκτηση και λύπη για τα αποκλεισμένα σωματεία, θα γίνουν άμεσα άτυπες συναντήσεις»

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 10:15 Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Τζώρτζογλου στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr εμφανίζεται απογοητευμένος και λυπημένος από το γεγονός ότι λόγω του νέου Αθλητικού Νόμου η πλειοψηφία των σωματείων της δύναμης της ΕΠΣΗ δεν έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση και να δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα.

Όπως είναι γνωστό τα μη εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο δεν έχουν δικαίωμα παρουσίας και ψήφου στις συνελεύσεις, δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές, να βγάλουν νέα δελτία παικτών και να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα.

Μέχρι σήμερα τουλάχιστον, μόνο 17 σωματεία από το Ηράκλειο έχουν εγγραφεί στο Μητρώο και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την αλλαγή του νόμου, ο οποίος έχει φέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τονίζει μεταξύ άλλων ότι οι ιθύνοντες της Ένωσης θα πραγματοποιήσουν έστω και άτυπα συναντήσεις με όλα τα σωματεία τηρώντας τα πρωτόκολλα κατά της πανδημίας.

Συναντήσεις, στις οποίες θα συζητηθούν τα προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου και θα αναζητηθούν λύσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου:

«Το γεγονός ότι ο νέος Αθλητικός νόμος 4726/20 του κυρίου Αυγενάκη δεν επιτρέπει σε 60 και πλέον ποδοσφαιρικά σωματεία από τα 80 του νομού Ηρακλείου αφού τα θεωρεί παράνομα να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις της Ένωσης αλλά και να έχουν αγωνιστική δράση μας δημιουργεί αγανάκτηση, λύπη και πολλά ερωτηματικά.

Εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, δεν μπορεί κανείς να με εμποδίσει να συναντηθώ έστω άτυπα, είτε με φυσική παρουσία εφ όσον το επιτρέπουν οι κανόνες υγιεινής, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους προέδρους και τους παράγοντες όλων ανεξαιρέτως των σωματείων του Ηρακλείου, για να ακούσω τους προβληματισμούς, τα αιτήματα, πιθανά παράπονα και τις απόψεις τους και να συζητήσουμε γενικότερα προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου και να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις Και οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν άμεσα είτε έτσι, είτε αλλιώς...»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search