Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Απινιδωτή σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις ΤΩΡΑ!

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 20:59 Γράφτηκε από τον

Μήπως οι ομάδες είναι καιρός ειδικά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες να αρχίσουν να επενδύουν στον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό; 

Όπως είδαμε σε μία μεγάλη διοργάνωση, μία γιορτή όπως είναι το EURO παραλίγο να θρηνήσουμε έναν μεγάλο αθλητή, όπως είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα με την Ίντερ στην Ιταλία και είναι ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας. 

Και δεν έχει να κάνει με την σπουδαιότητα του αθλητή διότι θα μπορούσε να είναι στην θέση του ο οποιοσδήποτε. 

Όμως είδαμε ότι υπήρχε άμεση ανταπόκριση από το ιατρικό τιμ και ένας απινιδωτής του έσωσε την ζωή. 

Όλοι όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση «πάγωσαν» και σοκαρίστηκαν βλέποντας τον Δανό μεσοεπιθετικό να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο. 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι φορείς του αθλητισμού, οι παράγοντες, η πολιτεία και η κεντρική πολιτική σκηνή έτσι ώστε να χορηγηθεί ή δοριστεί σε όλες τις ομάδες από ένας απινιδωτής αλλά και ότι πρέπει να διαθέτει ο ιατρικός εξοπλισμός!

Η ζωή και η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό, οπότε ακόμα και στον αθλητισμό όπου μπορούν να συμβούν ατυχή γεγονότα εντός αγωνιστικού χώρου, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να επέμβουμε και να σώσουμε έναν συνάνθρωπο!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

Search