Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Ν. Τζώρτζογλου: «Να επικρατήσει η λογική αν τα σωματεία έχουν δυσκολίες εγγραφής στο Μητρώο»

Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 21:00 Γράφτηκε από

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των σωματείων του Ηρακλείου με τις απαιτήσεις του νέου αθλητικού νόμου.

Όπως είναι γνωστό οι σύλλογοι που δεν θα εγγραφούν στο Μητρώο δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, δεν θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν Δημοτικές γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στο Prismasport.gr για το σοβαρό αυτό θέμα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τονίζει μεταξύ άλλων ότι η Ένωση παροτρύνει τα σωματεία να ακολουθήσουν τις διαδικασίες εγγραφής και ότι αν υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες θα πρέπει να επικρατήσει η λογική και να μην αποκλειστούν.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζώρτζογλου:

«Έχουμε μιλήσει με όλα τα σωματεία και τα καλέσαμε να ακολουθήσουν τις διαδικασίες, ώστε να εγγραφούν στο Μητρώο και να θεωρούνται νομότυπα. Αν όμως υπάρξουν αντικειμενικές δυσκολίες και δεν τα καταφέρουν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα. Να επικρατήσει η λογική, είμαστε σε επαφές με την UEFA και τη FIFA.

Επίσης όσον αφορά τις Δημοτικές γηπεδικές εγκαταστάσεις, τις οποίες σύμφωνα με τον νέο νόμο θα χρησιμοποιούν μόνο τα σωματεία του Μητρώου, έχω να πω το εξής. Κάναμε μεγάλο αγώνα να βγουν πάλι τα παιδιά έξω και δεν είναι δυνατόν να τους απαγορέψουμε να μπουν ξανά στο γήπεδο και να αθληθούν. Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει λύση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search