Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΣΗ: Σύσκεψη για το μητρώο και κάλεσμα στους Βουλευτές Ηρακλείου!

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 12:23 Γράφτηκε από τον

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Αστόρια», όπου η ΕΠΣΗ καλεί τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Νομού Ηρακλείου να δώσουν το παρόν, έτσι ώστε να γίνει ενημέρωση για το Μητρώο αθλητικών σωματείων, το οποίο δημιουργεί προβλήματα στις τοπικές ομάδες!

Όσα σωματεία δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο, από την νέα σεζόν θα έχουν απαγόρευση συμμετοχής στους αγώνες και είναι ένα μίζον θέμα στο οποίο πρέπει να βρεθεί λύση και για αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί αυτή η σύσκεψη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προσκαλούν τους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους του Νομού Ηρακλείου σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Σκοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και τα σοβαρά προβλήματα που επιφέρει στην νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με την απαγόρευση συμμετοχής στους αγώνες σε όσα σωματεία δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, όπως και την απαγόρευση χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search