Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Ασσαργιωτάκης: «Επιχειρείται ψευδώς να δοθεί μια πολιτική χροιά στην υποψηφιότητά μου»

Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 12:34 Γράφτηκε από τον

Την απάντηση του σε δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας έδωσε Γιάννης Ασσαργιωτάκης μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε. 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε ότι επιχειρείται ψευδώς να δοθεί πολιτική χροιά στην υποψηφιότητα του κάνοντας λόγο για συκοφαντία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν λάβει χώρα στην εφημερίδα «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ» και την ειδησεογραφική ιστοσελίδα "www.neakriti.gr
" επιχειρείται ψευδώς να δοθεί μια πολιτική χροιά στην υποψηφιότητά μου, υπονοώντας ότι με Δημόσιο χρήμα επιδοτείται η προεκλογική μου εκστρατεία.
Γι’ αυτό δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω λάβει αλλά ούτε και προτίθεμαι να λάβω το παραμικρό προκειμένου να στηριχθεί η υποψηφιότητά μου.
Πράγματι, ζητήσαμε επιχορήγηση 15.000€ για τη διοργάνωση καμπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου για ηλικίες 8-14 ετών στο Ικάριο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού από τη Γ.Γ.Α. και το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Το καμπ έγινε με την καθοδήγηση του βετεράνου άσσου Βασίλη Χατζηπαναγή και στέφθηκε με επιτυχία.
Μια τέτοια εκδήλωση ουδέποτε έχει αντιμετωπιστεί με τέτοια απαξία. Ουδέποτε μια επιχορήγηση για τέτοιου είδους εκδηλώσεις από άλλους συλλόγους δεν χαρακτηρίστηκε ως σκάνδαλο, όπως αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα, αν και τα επιχορηγούμενα ποσά είναι πάντα μεγαλύτερα ανά περίπτωση και σε ετήσια βάση δεκάδες ανά την Ελλάδα.
Όλως τυχαίως επιλέχθηκε να δημοσιευτεί η «είδηση» την ημέρα της συνέντευξης Τύπου που είχα προαναγγείλει για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.
Ουδέποτε απαξίωσα τους αθλητές του Έπους του 2004 και δεν θα μπορούσα άλλωστε καθώς είχα δώσει το παρών στην εκδήλωση αλλά και αναγνωρίζω και τιμώ τη μέγιστη αυτή διάκριση όπως και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος. Ο σχολιασμός μου αφορούσε τη διαχείριση των οικονομικών της Ένωσης και τίποτε περισσότερο ενώ είναι απόλυτα αναληθής και παραπλανητικός ο τίτλος που αφορά τους πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πορτογαλίας γιατί ουδέποτε ειπώθηκε ή εννοήθηκε κάτι τέτοιο στις δηλώσεις μου.
Είναι επόμενο λοιπόν να απαιτώ την άμεση αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου με επανορθωτικό δημοσίευμα ανάλογης προβολής, άλλως για όσα ψευδή και συκοφαντικά προς το πρόσωπό μου περιλαμβάνονται στα ανωτέρα δημοσιεύματα του εντύπου "ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ" καθώς και της ηλεκτρονικής σελίδας "www.neakriti.gr
", θα κρίνω και θα αποφασίσω τον τρόπο που θα προστατέψω το όνομα και τα συμφέροντά μου, ενώ η όποια αποζημίωση που ενδεχομένως λάβω θα διατεθεί σε λογαριασμό της Ένωσης για την στήριξη των Σωματείων-μελών της.
Με τιμή,
Ασσαργιωτάκης Ιωάννης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search