Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Τα συλλυπητήρια του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου στην οικογένεια του Νίκου Κριτσωτάκη

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 19:20 Γράφτηκε από

Πενθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και στέλνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Νίκου Κριτσωτάκη

Από την ώρα που μαθεύτηκε η είδηση ότι ο Νίκος Κριτσωτάκης δεν είναι πλέον στην ζωή βαθιά θλίψη έχει σκορπιστεί σε όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο με τις ομάδες μέσω ανακοινώσεων τους να στέλνουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του Νίκου Κριτσωτάκη.

Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις:

Ποσειδώνας: «Εκφράζουμε τα Συλληπητήρια μας στους οικείους του αγαπητού Νίκου Κριτσωτάκη (Ρότσα) και στην ομάδα του Ανθεστιωνα Θραψανού για τον πρόωρο Αποχαιρετισμό του από την ζωή ,και το τοπικό ποδόσφαιρο.»

Παλαίμαχοι Εργοτέλη: Ηράκλειο 23/11/2021 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαίμαχων Εργοτέλη ΄΄ Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την ¨απώλεια¨ του Νίκου Κριτσωτάκη. Ο Νίκος υπηρέτησε το αγαπημένο του σωματείο ΄΄ ΕΡΓΟΤΕΛΗ΄΄ με αγάπη, πάθος, υπευθυνότητα ,τιμιότητα και ήταν αγαπητός από όλους εντός της ομάδας αλλά και από το σύνολο των ομάδων της Κρήτης αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο Κρητικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος εκτός του Εργοτέλη στην ομάδα της καρδιάς του τον Ανθεστίωνα, στον Εθνικό, και Ο.Φ.Α. Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερες πάντα με το ήθος που σε διέκρινε σε όλη την αγωνιστική και μη πορεία σου. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.Καλό Παράδεισο Νίκο.Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄

ΕΠΣΗ: Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του Νίκου Κριτσωτάκη.
Ο εκλιπών διετέλεσε επί χρόνια πρόεδρος και ηγετικό στέλεχος του Ανθεστίωνα, όπου αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής, ενώ φόρεσε ακόμα τις φανέλες του Εργοτέλη, του Εθνικού και του ΟΦ Αρκαλοχωρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 15:00 στον τόπο καταγωγής του, το Θραψανό.
Ο Θεός να τον αναπαύσει…

Δειλινά: «Το Δ.Σ και ο πρόεδρος των Δειλινών, Βαγγέλης Κεφαλούκος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Κριτσωτάκη για τον θάνατο του».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search