Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΟ: Ανακοινώθηκαν τα ποσά που θα λάβουν οι πληγείσες ομάδες

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 16:22 Γράφτηκε από

Όπως σας ενημέρωσε το Prismasport.gr με ρεπορτάζ το πρωί της Παρασκευής, η ΕΠΟ επρόκειτο να αποζημιώσει τα σωματεία της ΕΠΣΗ, τα οποία επλήγησαν λόγω του σεισμού, κάτι που επιβεβαιώθηκε μερικές ώρες αργότερα με επίσημη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η Ένωση Ηρακλείου θα λάβει το ποσό των 25.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν τα γραφεία της, ενώ από 1.500€ θα λάβει το κάθε σωματείο για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση δύο ενώσεων λόγω των καταστροφικών πλημμυρών.Συγκεκριμένα αποφάσισε:

-Να ενισχυθεί με το ποσό των 1.500 ευρώ το κάθε σωματείο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν από τον σεισμό που έπληξε πρόσφατα την περιοχή.

-Να ενισχυθεί με 25.000 ευρώ η ΕΠΣ Ηρακλείου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στα γραφεία της ο ίδιος σεισμός.

-Να ενισχυθεί με το ποσό των 1.500 ευρώ το κάθε σωματείο της ΕΠΣ Εύβοιας για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρχεται οικονομική ενίσχυση από την ΕΠΟ για τα σεισμόπληκτα σωματεία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search