Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

17 παιχνίδια μέσα στο Σαββατοκύριακο...ούτε μία ισοπαλία!

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 18:58 Γράφτηκε από

Ασυνήθιστο... και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στα γήπεδα του Ηρακλείου το περασμένο Σαββατοκύριακο με όλα τα παιχνίδια που έγιναν μέσα στο διήμερο να έχουν νικητή!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο αγωνιστικό διήμερο 10 - 11 Οκτωβρίου διεξήχθησαν συνολικά 17 παιχνίδια για τις δύο πρώτες κατηγορίες της ΕΠΣ Ηρακλείου. Για την Α1 ΕΠΣΗ έγιναν συνολικά 8 παιχνίδια, με 2 εξ' αυτών να πραγματοποιούνται το Σάββατο και τα υπόλοιπα την Κυριακή.

Ενώ όσον αφορά την Α2 ΕΠΣΗ που είχε και πρεμιέρα για την φετινή σεζόν, πραγματοποιήθηκαν 4 παιχνίδια για τον 1ο όμιλο και για τον 2ο όμιλο έγιναν 5 ακόμα αναμετρήσεις.

Το κοινό όλων αυτών των παιχνίδιών; Από όλα τα παιχνίδια αυτά, μία ομάδα έφυγε χαρούμενη και με τους 3 βαθμούς της νίκης στο... σακούλι, ενώ η άλλη αποχώρησε ηττημένη από το γήπεδο.

Σε κανένα παιχνίδι δεν είχαμε μοίρασμα των βαθμών, με το Ρωμανός - ΑΟ Τυμπακίου πάντως να ήταν πολύ κοντά στο να έχει αυτήν την εξέλιξη, αν δεν είχε διαφορετική άποψη ο Γιώργος Μυλωνάς στο 91ο λεπτό!

Στατιστικό στοιχείο που δεν παρατηρείται συχνά σε τόσο μεγάλο πλήθος παιχνιδιών είδικα στο τοπικό ποδόσφαιρο, που μία ομάδα έχει συνηθίσει στην νοοτροπία του "αν δεν κερδίζει τουλάχιστον να μη χάνει!"...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search