Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Έντονος προβληματισμός για τις ομάδες που στεγάζονται στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών!

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 18:39 Γράφτηκε από

Έντονος είναι ο προβληματισμός για τις ομάδες του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων και όχι μόνο, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου των Αγ. Παρασκιών.

Η δημοτική αρχή, μετά την αυτοψία της στους χώρους αθλητικών εγκαταστάσεων, έκρινε ακατάλληλο για αγώνες το γήπεδο των Αγίων Παρασκιών, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ αγωνίζονται και κάνουν προπονήσεις, έξι ομάδες (Κόροιβος, Βόνη, Κουνάβοι, Γιούχτας 2010, Ηρακλής Νιπιδιτού, Ομόνοια), λόγω πτώσης κυγκλιδώματος πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό προβληματίζει έντονα τα σωματεία που ζητούν να δοθεί όσο πιο σύντομα γίνεται λύση καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνουν "άστεγα".

Μάλιστα η Βόνη αγωνίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μινωική, στο γειτονικό γήπεδο του Θραψανού, ωστόσο την προσεχή εβδομάδα το πρόβλημα που προκύπτει είναι μεγαλύτερο καθώς αρχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ο Κόροιβος.

Το Prismasport.gr επικοινώνησε με την δημοτική αρχή, όπου και τονίστηκε πως έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργεις ώστε να επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και το γήπεδο να τεθεί σύντομα ξανά σε λειτουργία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search