Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Αντωνίου : «Δεν βλέπω να ξεκινάνε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!»

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 23:41 Γράφτηκε από

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παραίτηση του Ζαγοράκη από την πρόεδρια της ΕΠΟ αλλά για το άν ξεκινήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Αναλυτικά ΄τι είπε ο ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου

Για την παραίτηση του Ζαγοράκη 

-“Προσωπικά, την περίμενα την παραίτηση Ζαγοράκη, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και το έβλεπα, ότι δεν μπορούσε να βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα, δεν μπορούσε να τα παρακολουθήσει όλα.

Υπήρχε και προσωπικός λόγος, όπως μας εξομολογήθηκε και είχε να κάνει με το bulling που υπέστησαν τα παιδιά του, αφού πάνω από όλα προέχει η ηρεμία της οικογένειας. Οι οπαδοί παρασύρονται από την οργή για μια απόφαση, για την οποία ο Ζαγοράκης δεν είχε καμία εμπλοκή και καμία ευθύνη. Τα δικαστικά όργανα πήραν την απόφαση για τον Άρη και είναι ανεξάρτητα”.

 

Για το μέλλον του  Φαν τ Σιπ στο πάγκο της Εθνικής

 

-“Είναι αστειότητες αυτά που λένε ότι θέλαμε να διώξουμε τον Φαν τ Σιπ πριν το ματς με τη Σουηδία, γιατί έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του λήγει τον Νοέμβριο. Γιατί λοιπόν να φύγει τώρα και ποιος να έρθει για ένα μήνα; Θα καθίσουμε με το τέλος του συμβολαίου, θα συζητήσουμε με τον προπονητή και θα δούμε τι θα γίνει, όχι πάντως τώρα”.

 

Για την νέα εποχή στην ΕΠΟ 

 

-“Θα στηρίξω τον προσωρινό πρόεδρο κ. Δημητρίου, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας, μέχρι να πάμε σε εκλογές. Δεν ξέρω εάν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος, δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, αφού ανήκω στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα γίνει ότραν φτάσει εκείνη η ώρα. Ο πρόεδρος πρέπει να είναι ενωτικός και να έχει ζήλο για το ποδόσφαιρο”.

 

Για το αν ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα  

 

“Δεν βλέπω να ξεκινάνε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, γιατί τα ποσά που βάζουν τους ερασιτέχνες να πληρώσουν για τα τεστ κορονοϊού, είναι μεγάλα. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα αυτό, διαφορετικά, επειδή υπάρχουν πολλοί ανεμβολίαστοι, δύσκολα θα παίξουμε ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μία λύση θα ήταν να πληρώσει η Πολιτεία αρχικά, τα τεστ κορονοϊού των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, κάτι θα μπορούσε να γίνει με αυτό τον τρόπο”.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search