Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Συνάντηση Θερίσσου - Συριγωνάκη για το μείζον ζήτημα του γηπέδου

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 18:15 Γράφτηκε από

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη είχε χθες ο Γενικός Γραμματέας του Α.Ο Θερίσσου, Γιώργος Τσιγγένης με τους δύο άνδρες να συζητούν για το μείζον θέμα που απασχολεί την ομάδα του προαστίου, τη στέγαση της.

Ο Νίκος Συριγωνάκης διαβεβαίωσε πως όταν βρεθεί χώρος για την Θέρισσο, δεσμεύεται να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Α.Ο Θερίσσου ευχαρίστησε τον κ. Συριγωνάκη και την Περιφέρεια Ηρακλείου που για ακόμα μία φορά στάθηκε στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Χθες Πέμπτη 10/6 ο Γενικός γραμματέας του ΑΟ Θερισου Γιώργος Τσιγγενης μετα απο προγραμματισμενη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κυριο Νίκο Συριγωνακη συζήτησαν, τι άλλο από το μείζον θέμα που απασχολεί την ομάδα μας. Τη στέγαση της (γήπεδο). Όπως γνωρίζουμε από το 1978 η ομάδα του προαστίου της Θερίσου αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα του νόμου μας. Ένα προάστιο που υπολογίζεται περίπου 40.000 κατοίκους και δυστυχώς ειναι το μοναδικό το οποίο δεν έχει δικό του γήπεδο. Έπειτα από μια επικοδομητική συζήτηση, μας διαβεβαίωσε ότι μόλις βρεθεί ο χώρος δεσμεύεται να μας στηρίξει στην προσπάθεια μας. Όποτε αρμόδιος πλέον είναι ο δήμος όπου της επομενες ημέρες θα έχουμε επιπλέον επαφές για να βρεθει χώρος οπου θα εγκατασταθουμε άμεσα. Με την σειρά μας ευχαριστουμε τον κύριο Συριγωνακη και την περιφερεια Ηρακλείου που για ακόμα μια φορά στέκεται στο πλευρο μας και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε αποτελέσματα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

Search