Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Η πρόταση του Χρήστου Βασιλάκη για την νέα δομή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 10:50 Γράφτηκε από τον

Τα πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκαν και πλέον οδεύουμε για την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Το Prismasport.gr επικοινώνησε με τον γνωστό ποδοσφαιράνθρωπο και πρόεδρο της Γαρίπας Χρήστο Βασιλάκη ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την δομή που είχαν τα πρωταθλήματα που ολοκληρώθηκαν και έκανε γνωστή την σκέψη και την πρόταση για την δομή που θα πρέπει να έχουν κατά τον ίδιο τα πρωταθλήματα την νέα σεζόν.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνει εκ νέου την δημιουργία της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΗ και το ότι πρέπει να δημιουργηθούν ευέλικτα πρωταθλήματα τα οποία να ολοκληρώνονται στα μέσα Μαΐου λόγω της ιδιομορφίας που επικρατεί στην Κρήτη με τον τουρισμό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Βασιλάκης στο Prismasport.gr:

«Η ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε είχε πρωτοθανείς ιδιαιτερότητες για όλους τους εμπλεκόμενους λόγω της COVID 19. Δεν ξέραμε πότε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα και βέβαια αν θα τελειώσουν. Παρόλαυτα αισίως τελείωσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μας δίδαξε όμως ότι τα πρωταθλήματα στο νομό μας λόγω της ενασχόλησης όλο και περισσότερων ποδοσφαιριστών και παραγόντων με τον τουρισμό θα πρέπει να τελειώνουν το αργότερο μέχρι το πρώτο 15ημερο του Μάη γιατί μετά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις παρουσίες των ποδοσφαιριστών. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει η ΕΠΣΗ κάνει μικρούς ομίλους και βεβαίως να ξαναλειτουργήσει η Γ κατηγορία. Με αυτό τον τρόπο και οι προετοιμασίες θα καθυστερήσουν ώστε να μην είναι στο μέσον της τουριστικής περιόδου. Άλλωστε με την ενεργειακή, υγειονομική και την γενικότερη οικονομική κρίση οι παράγοντες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Πρέπει από φέτος αυτό να προβλεφθεί στον σχεδιασμό και στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων. Πρώτη φορά φέτος είδαμε ομάδες να μην κατεβαίνουν στους τελευταίους αγώνες»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search