Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Ο κύβος ερρίφθη: Κανονικά στο πρωτάθλημα ο Εθνικός - Στο γήπεδο της Μινωικής οι εντός έδρας αγώνες

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 14:12 Γράφτηκε από

Έπειτα από ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης και στήριξης ο Εθνικός με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε την συμμετοχή του στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, αλλά και την ένταξη του Τίμου Σταματάκη στο προπονητικό team.

Ο ιστορικός σύλλογος του Ηρακλείου ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να παραμείνει ζωντανός αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ ανακοίνωσε πως από φέτος έδρα της ομάδας θα αποτελεί το γήπεδο της Μινωικής.

Μετά το μήνυμα του Βαγγέλη Μπελιδάκη πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα, η στήριξη αρκετών σωματείων ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων.

Μάλιστα η ομάδα συμφώνησε με τον Τίμο Σταματάκη ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Μπελιδάκη! Ενώ τα πάντα έδειχναν ότι θα έχουν άδοξο τέλος για ενα από τα πιο ιστορικά Σωματεία του Ηρακλείου ο Εθνικός αναμένεται να κατέβει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης ο Εθνικός θέλησε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι τον βοήθησαν με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία αναφέρει: « Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους για την ανταπόκριση τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το σωματείο μας.

Συγκεκριμένα να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη ο οποίος προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας για όλη την χρονιά, τον πρόεδρο του Γιούχτα Νίκο Μπουνάκη για την παροχή βοήθειας για την ένταξη της ομάδας στο Μητρώο, όπως και τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιώργο Λέλεκα ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει με έμψυχο δυναμικό την ομάδας μας.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο των Καμινίων, των Μοιρών και της Θερίσου για την βοήθειά τους αλλά και της Μινωικής που θα μας δεχτεί στο γήπεδό της τη νέα χρονιά..»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search