Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλογο Μαλεβιζίου: Θυμίζει την ομάδα της Γ’ ΕΠΣΗ, που «κάλπαζε» προς την άνοδο!

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 15:04 Γράφτηκε από τον

Η εκκίνηση φέρνει μνήμες ανόδου στην ομάδα του Μαλεβιζίου

Μικρή αλλά όχι αδιάφορη η ιστορία του Άλογου μαλεβιζίου, η ομάδα η οποία έχει έτος ίδρυσης το 2018 και από τότε έχει πανηγυρίσει ήδη μία άνοδο στην 1η της κιόλας παρουσία στην Γ’ ΕΠΣΗ αλλά δείχνει να έχει μπει το ίδιο δυνατά και την φετινή σεζόν, τουλάχιστον μέχρι την διακοπή.

Πάμε να δούμε αρχικά τι έγινε την σεζόν 2018-19, όταν και το Άλογο Μαλεβιζίου στην παρθενική το εμφάνιση στα γήπεδα του τοπικού πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΗ.

Η ομάδα από το Μαλεβίζι πανηγύρισε 5 συνεχόμενες νίκες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και τελικά τερμάτισε στην 3η θέση με 50 βαθμούς, που της έδωσε και την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΗ.

Εκεί βρέθηκε πέρυσι και πιο συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο.

Βέβαια τα πράγματα δεν πήγαν το ίδιο καλά με αποτέλεσμα το Άλογο να τερματίσει στην 11η και προτελευταία θέση πάνω μόνο από την Δόξα Ηρακλείου.

Παρ’ όλα αυτά την φετινή σεζόν βρίσκεται και πάλι στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΗ και δείχνει ότι η περυσινή σεζόν δεν ήταν παρά μόνο μία κακή παρένθεση.

Αυτό είναι εμφανές από το απόλυτο, 3/3, που έχει πετύχει πριν την διακοπή!

Έτσι το Άλογο Μαλεβιζίου, θυμίζει τον ομάδα που «κάλπαζε» προς την άνοδο την σεζόν 2018-19 και ελπίζει η διακοπή να μην την επηρεάσει αρνητικά και να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλέξανδρος Χριστινάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Αλέξανδρος Χριστινάκης