Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Τυράκης: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, χρειάζεται μεγάλη υπομονή»

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 15:01 Γράφτηκε από τον

Για τις δύσκολες καταστάσεις που ζουν οι εμπλεκόμενοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και ολόκληρη η κοινωνία μίλησε στο Prismasport.gr ο Δημήτρης Τυράκης.

Ο πρόεδρος της Παλιανής τονίζει μεταξύ άλλων ότι η πανδημία είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους και απαιτείται μεγάλη υπομονή μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται αν είναι για το κοινό καλό, καλώς λαμβάνονται αφού σίγουρα πάνω από όλα είναι η υγεία.

Ο κ. Τυράκης επισημαίνει επίσης ότι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι άλλη μια δύσκολη περίοδος, η οποία θα επηρεάσει τις ομάδες, οι οποίες πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή όταν και εφόσον αποφασιστεί η επανέναρξη. Και σίγουρα αποτελεί τροχοπέδη στον προγραμματισμό των σωματείων.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Παλιανής:

«Οι καταστάσεις που ζούμε γενικά ως κοινωνία είναι πρωτόγνωρες. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να καταφέρουμε να παραμείνουμε δυνατοί μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Οι αρμόδιοι σε θέματα υγείας αποφασίζουν και αν οι αποφάσεις τους είναι για το κοινό καλό, τότε καλώς πήραν και την τελευταία απόφαση, αφού η υγεία αποτελεί προετεραιότητα όλων μας. 

Για τις ομάδες είναι άλλη μια πολύ δύσκολη περίοδος, καθώς λόγω της αποχής θα επηρεαστούν οι παίκτες και θα πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν. Οι αναστολές των αγώνων για τα σωματεία αποτελούν τροχοπέδη όσον αφορά τον προγραμματισμό, αφού ότι σχεδιάζουμε δεν γίνεται να υλοποιηθεί. 

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, με υγεία και ας ελπίσουμε γρήγορα η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν. Να επιστρέψουμε στο γήπεδο και σε αυτό που αγαπάμε, που δεν είναι άλλο από το ποδόσφαιρο».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλέξανδρος Χριστινάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Αλέξανδρος Χριστινάκης