Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το γυναικείο «άρωμα» των Δαφνών μιλάει στο prismasport.gr!

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 14:58 Γράφτηκε από τον

Η Στέλλα Τσουδή αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα καθώς υπηρετεί το τοπικό ποδόσφαιρο και την ομάδα των Δαφνών τα τελευταία 4 χρόνια!

Η ίδια μίλησε στο prismasport.gr τόσο για τον λόγο που την έκανε να ασχοληθεί παραγοντικά με τις Δαφνές αλλά και τι έχει αποκομίσει από αυτή την θέση αλλά και αν θα πρότεινε σε άλλες γυναίκες να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο παραγοντικά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Γενικής Γραμματέας των Δαφνών Στέλλας Τσουδή:

Θέλω να μου πεις γιατί ασχολήθηκες με τον αθλητισμό παραγοντικά;

«Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό γιατί θεωρώ ότι είναι κομμάτι του Πολιτισμού και καθώς ήμουν μια από τους αντιπρόσωπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνών από το 2007 εως το 2019 θεώρησα μεγάλη ευκαιρία να καταφέρω να αναδείξω τον αθλητισμό μέσα απο τον Πολιτισμό»

Τι σημαίνει για σένα η ομάδα των Δαφνών και τι έχεις αποκομίσει αυτά τα χρόνια;

«Η ομάδα των Δαφνων για μένα είναι οικογένεια μιας και μέσα από αυτήν απέκτησα ανθρώπους που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής μου! Επίσης διδάχτηκα την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι εκ των έσω κ αποτελεί μεγάλη μου τιμή να αποτελώ κομμάτι αυτής»

Θα πρότεινες σε άλλες γυναίκες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό έστω και από την πλευρά των παραγόντων;

«Θέλω να τονίσω ότι η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό με έκανε καλύτερο άνθρωπο κ το γεγονός ότι είμαι γυναίκα δεν με πτόησε ώστε να ανήκω στη Διοίκηση ενός αθλήματος που κατά γενική ομολογία είναι ανδροκρατούμενο. Είχα όμως την τύχη να είμαι μέρος σε ένα Δ.Σ που οι περισσότεροι ήταν φίλοι μου αλλά κ συνεργάτες μου στην άλλη μεγάλη μου αγάπη, αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνών με αποτέλεσμα να υποδεχθούν με χαρά κ με βοήθησαν να μάθω και αυτό το κομμάτι ! Έτσι, προτείνω και σε άλλες γυναίκες με ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο γιατί σίγουρα θα δώσουν αλλά κ θα πάρουν σημαντικά εφόδια στη ζωή τους»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλέξανδρος Χριστινάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Αλέξανδρος Χριστινάκης