Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ζαρός: Συμφώνησε με Κασμερίδη, αποδεσμεύσεις και φιλικά προετοιμασίας

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 08:05 Γράφτηκε από

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Prismasport.gr ο Ζαρός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 9 Αυγούστου.

Με ανακοίνωση η ομάδα της Μεσαράς γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αλέξανδρο Κασμερίδη, ορισμένες αποδεσμεύσεις και τα φιλικά προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για την ομάδα μας, ενώ ανακοινώνονται τα πρώτα φιλικά παιχνίδια:
Σαββατο 21/08 με ΑΣΙΤΕΣ
Σάββατο 28/08 με ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ
Σάββατο 04/09 με ΚΟΡΑΚΑ
Τετάρτη 08/09 με ΑΕ ΦΑΙΣΤΟΣ
Σάββατο 11/09 με ΜΕΛΑΜΠΕΣ
Δεδομένα πρέπει να θεωρούνται ακόμα δύο παιχνίδια για τα οποία δεν έχει οριστεί ημερομηνία.
•Στα μεταγραφικά, η ομάδα αποδέσμευσαι τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά για την άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνεχεια: Ξηρουδάκης Λάμπρος, Τουφεξής Μιχάλης, Λειβαδίτης Βαλάντης και Καπανταϊδάκης Γιώργος.
•Παράλληλα, η ομάδα έχει δώσει τα χέρια με ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνιζόταν με επιτυχία για αρκετά χρόνια στην Α1 και Α2 ΕΠΣΗ, ενώ αναμένεται ακόμα μια έως δυο μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, το οποίο και φέτος θα απαρτίζεται από παιδιά που προέρχονται κυρίως από τις Ακαδημίες αλλά και από το χωριό.
•Επίσης, η ομάδα είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με προπονητή τερματοφυλάκων, με τον έμπειρο Αλέξανδρο Κασμερίδη.
Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και την ομάδα μας. Με ένα δυναμικό ΔΣ, με έναν άριστο άνθρωπο- προπονητή και με καταπληκτικά παιδιά-ποδοσφαιριστές είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search