Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Πατεράκης: «Θα παλέψουμε όπως κάναμε όλη τη χρονιά - Ποιοτική ομάδα ο Δίας»

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 12:22 Γράφτηκε από τον

Ο αρχηγός της ομάδας του Αλόγου Μαλεβιζίου Μάνος Πατεράκης μίλησε στο Prismasport.gr για το παιχνίδι μπαράζ ανόδου της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Λίντο τον δευτεραθλητή της Β1 ΕΠΣΗ Δία!

Ο μεσοεπιθετικός του Αλόγου τόνισε ότι θα έχει δυσκολίες το παιχνίδι για την ομάδα του λόγω των πολλών απουσιών που έχουν (Γκιαουράκης, Δίπλας, Κυραλάκης, Κεραμυδάς και Νικηφόρος) αλλά και λόγο του μεγάλου διαστήματος που έχουν να παίξουν επίσημο αγώνα (1 μήνα), ωστόσο θα παλέψουν για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι. 

Επιπλέον υπογράμμισε ότι ο Δίας είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, ενώ ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στην κερκίδα του γηπέδου του Λίντο.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάνου Πατεράκη στο Prismasport.gr

«Το ματς θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς λόγω των πολλών απουσιών που έχουμε, αλλά θα παλέψουμε όπως κάναμε όλη τη χρονιά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε να παίξουμε επίσης 1 μήνα επίσημο αγώνα και θεωρώ ότι έχουμε χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαμε ως ομάδα. Γνωρίζουμε ότι ο Δίας είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες και θα παλέψουν για τον ίδιο σκοπό με εμάς. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι βάσει της ποιότητας των δυο ομάδων για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να το δει και ας κερδίσει ο καλύτερος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search