Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Επιτροπάκης: «Στόχος μας να στελεχώνουμε την πρώτη ομάδα με παίκτες της ακαδημίας»

Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 12:40 Γράφτηκε από τον

Ο τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του Αλμυρού Μιχάλης Επιτροπάκης αναφέρθηκε στην εξαιρετική σεζόν της ομάδας Νέων του Αλμυρού η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β2 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Α2 τοπική κατηγορία. 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Στην αρχή της χρονιάς επιλέγοντας πολύ αξιόλογους συνεργάτες - προπονητές καταφέραμε με πολύ κόπο να συγκροτήσουμε ενα αξιόλογο ρόστερ από νέα και ταλαντούχα παιδιά και μέσα από σκληρή δουλειά, να τα βελτιώσουμε σε όλους τους τομείς.

Γίναμε μια καλή ομάδα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα σε ενα πολυ ανταγωνιστικό όμιλο, με αρκετές καλές ομάδες.

Το μεγάλο μας όμως κέρδος ως ομάδα είναι ότι ξεκινάμε να παράγουμε νεαρούς παίκτες που θα μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ τις πρώτης ομάδας που αυτός είναι και ο βασικός στόχος μάς .

Η Α2 κατηγορία για τους Νέους Αλμυρού θα εξυπηρετεί καλύτερα για να ετοιμάσουμε παίκτες για τη πρώτη ομάδα συμμετέχοντας σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα τη φετινή χρονιά δημιουργήσαμε αναπτυξιακή ομάδα ηλικίας 15-16 χρονών έχοντας στόχο να οργανώσουμε καλύτερα το οικοδόμημα των υποδομών μας, ώστε να βάλουμε δυνατές βάσεις για το μέλλον.

Η παρουσία στη διοίκηση ικανών ανθρώπων με ποιότητα αποτελεί την εγγύηση για το όραμα που υπάρχει στον Αλμυρό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search