Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός «ζωντάνεψε» στο Άλογο Μαλεβιζίου - Νέοι Αλμυρού (pics)!

Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 10:55 Γράφτηκε από τον

Το γήπεδο της Τυλίσου έγινε ξανά κατάμεστο για παιχνίδι του Αλόγου Μαλεβιζίου. 

Έπειτα από το ντέρμπι τίτλου της Γ' ΕΠΣΗ το 2019 ανάμεσα στο Άλογο Μαλεβιζίου και τον Αετό Ανωγείων, η παρέα από το Μαλεβίζι κατάφερε να συγκεντρώσει ξανά τους φίλους της ομάδας για ακόμα ένα ιστορικό παιχνίδι στα 4 χρόνια ζωής του σωματείου!

Το Άλογο δεν χρειαζόταν απλώς τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με του Νέους Αλμυρού αλλά και διαφορά σκορ 3 γκολ, κάτι που το άγγιξε αλλά τελικά δεν το κατάφερε με το τελικό 2-0 να δίνει τον τίτλο στους Νέους Αλμυρού. 

Αυτό όμως που είναι άξιο σχολιασμού και επαίνου, αφορά τον κόσμο που δεν γέμισε απλώς την κερκίδα του γηπέδου της Τυλίσου (η οποία χωράει περίπου 200-300 άτομα καθήμενους) αλλά συνυπήρχαν φίλοι των δυο ομάδων!

Και είναι αξιέπαινο καθώς δεν συνέβη το παραμικρό παρά την σπουδαιότητα του αγώνα ενώ στο τέλος οι δυο ομάδες συνεγχάρησαν η μία την άλλη. 

Το ποδόσφαιρο πρέπει να προάγει πολιτισμό και ήθος και αυτές οι εικόνες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε, με φιλάθλους και των δυο ομάδων να βλέπουν δίπλα-δίπλα ένα ντέρμπι τίτλου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search