Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Υπερήφανος για τους Νέους Αλμυρού ο Γ.Γκαβόπουλος - Διαβάστε την δήλωση του

Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 21:09 Γράφτηκε από

Ο Γιώργος Γκαβόπουλος αποτελεί τα τελευταία χρόνια σημείο αναφοράς στην ομάδα του Γαζίου ως Γενικός Αρχηγός και μέλος της διοίκησης.


Το καλοκαίρι του 2021 «άφησε» την μεγάλη ομάδα για να υπηρετήσει ένα όραμα χρόνων .


Την δημιουργία μιας θυγατρικής ομάδας που θα τροφοδοτεί σε βάθος χρόνου την μεγάλη ομάδα με παιδιά που θα έχουν «ποτιστεί» στην ιδέα των Οράνιε.

 

Η ιδέα αυτή έγινε πράξη με τον καλύτερο τρόπο.


Με μια εξαιρετική επιλογή τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών, αυτή του μπαρουτοκαπνισμένου και ιδιαίτερα ικανού Μιχάλη Επιτροπάκη, τα πάντα πήραν τον δρόμο τους


Ο ‘Λεωνίδας Τιτομιχελάκης αποτέλεσε το επόμενο δυνατό χαρτί για τους πορτοκαλί και το αποτέλεσμα ήταν η νεανική ομάδα του Γαζίου να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ παίζοντας παράλληλα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.


Σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Πολύδώρου Σταματάκη στον προεδρικό Θώκο.


‘Ένας άνθρωπος με ποιότητα, όραμα,αγάπη για τα παιδιά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά το σημαντικότερο ένας άνθρωπος με πλάνο και στόχο σε ότι κάνει.


Για όλα αυτά και για την μεγάλη επιτυχία των Νέων Αλμυρού μίλησε στο prismasporτ.gr το μέλος της διοικήσης  της ομάδας Γιώργος Γκαβόπουλος.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Γκαβόπουλου

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την αξία κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με τη καλύτερη επίθεση με 66 γκολ και δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά το Ζαρο με μόλις 19 τέρματα παθητικό .

Αυτό που μας χαροποιεί ακόμα περισσότερα είναι το πνεύμα του ευ αγωνίζεστε όπου η ομάδα επέδειξε καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδας τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς καμία κόκκινη κάρτα.


Με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας ρόστερ που εκτός του πρωταθλήματος κατάφεραν να φτάσουν ένα βήμα πριν το final four του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Ηρακλείου .

 

Το μεγάλο μας όμως κέρδος ως ομάδα είναι ότι ξεκινάμε να παράγουμε νεαρούς παίκτες που θα μπορούν να στελεχώσουν το ροστερ τις πρώτης ομάδας που αυτός είναι και ο βασικός στόχος μάς .

Η Α2 κατηγορία για τους Νέους Αλμυρού θα εξυπηρετεί καλύτερα για να ετοιμάσουμε παίκτες για τη πρώτη ομάδα συμμετέχοντας σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα .

Βασικός παράγοντας στο σοβαρό αυτό έργο που εχει ξεκινήσει να γίνετε στον Αλμυρό ειναι η επιλογή του καταξιωμένου τεχνικού διευθυντή Μιχάλη Επιτροπάκη και του πολύ ικανού προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Τιτομιχελακη.Λ με τους συνεργάτες του Καλομοιρη.Γ και Κοκολακη.Ν .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο και σύντεκνο μού Σταματακη Πολύδωρο που ηγείται διοικητικά των τμημάτων υποδομής και τις ακαδημίας για τη σοβαρότητα και την εγγύηση που μας παρέχει..
Συγχαρητήρια στο Άλογο Μαλεβιζιου που ήταν άξιος αντίπαλος και τους εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search