Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

ΑΟ Ζαρός: Εγκρίθηκε το ποσό για την αναβάθμιση του γηπέδου

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 12:00 Γράφτηκε από τον

Εγκρίθηκε από την Διαύγεια το ποσό για την αντικατάσταση των καθισμάτων στις κερκίδες του γηπέδου της ομάδας του Ζαρού. 

Οι Μεσσαρίτες με ανακοίνωση θέλησαν να ευχαριστήσουν τόσο τον Δήμο Φαιστού όσο και την Περιφέρεια Κρήτης για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση στο αίτημα τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εμείς , το ΔΣ του Α.Ο Ζαρού συνεχίζουμε με κάθε τρόπο, να εργαζόμαστε για το Αθλητικό Όμιλο, να βελτιώνουμε τις υποδομές μας και να διατηρούμε το Σύλλογο ζωντανό και δραστήριο, για τα νέα παιδιά αλλά και όλους τους πολίτες της περιοχής!

Ήδη από σήμερα έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια η απόφαση έγκρισης του ποσού, για αντικατάσταση των καθισμάτων στις κερκίδες του γηπέδου μας!

Η επιμονή και η καλή συνεργασία με τους αιρετούς της Περιφέρειας Κρήτης κ.κ Κουτεντάκη Έφη και Καμπουράκη Λάμπρο, έφεραν την παραπάνω είδηση!

Το έργο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης και θα υλοποιήσει ο Δήμος Φαιστού!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση στο αίτημά μας και φυσικά τους: Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Λάμπρο Καμπουράκη και Αντιπεριφερειάρχη κα.Έφη Κουτεντάκη για την συνεργασία και συμβολή τους στην παραπάνω προσπάθεια, καθώς επίσης και το Δήμο Φαιστού για τη συνεργασία!

Εμείς , το ΔΣ του Α.Ο Ζαρού συνεχίζουμε με κάθε τρόπο, να εργαζόμαστε για το Αθλητικό Όμιλο, να βελτιώνουμε τις υποδομές μας και να διατηρούμε το Σύλλογο ζωντανό και δραστήριο, για τα νεα παιδιά αλλά και όλους τους πολίτες της περιοχής!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search