Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Ζαρός για τις αναβολές στην Β' ΕΠΣΗ: «είμαστε σε αυτήν την κατηγορία όχι για να απέχουμε, αλλά για να συμμετέχουμε!»

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 10:01 Γράφτηκε από τον

Η ομάδα του Ζαρού με ανακοίνωση της εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τις συνεχόμενες αναβολές που έχει πάρει η έναρξη του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα του Ζαρού βρίσκεται στην Β' ΕΠΣΗ όχι για να απέχει αλλά για να συμμετέχει και ότι ο Ζαρός διψάει για ποδόσφαιρο και για αυτά τα 90 αγωνιστικά λεπτά!

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση:

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ Β ΕΠΣΗ!

Με μεγάλη μας λύπη , πληροφορηθήκαμε μέσα από τοπικές αθλητικές ιστοσελίδες, την είδηση για ακόμα μία αναβολή του πρωταθλήματος στην Β τοπική κατηγορία της ΕΠΣΗ!

Η πολυπόθητη έναρξη στις 2-3 Οκτώβρη, μετατέθηκε για 9-10 Οκτώβρη –σύμφωνα και με την κλήρωση-και από κει, άλλες τρεις εβδομάδες πίσω, για τις 30-31 Οκτώβρη!

Για όλους εμάς τους λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , οι επαναλαμβανόμενες και αναίτιες αναβολές, μόνο πικρία και απογοήτευση μας γεμίζουν!

Οργανωμένη προσπάθεια αρκετών μηνών, εκατοντάδες ώρες εθελοντικής εργασίας, μεγάλη οικονομική επιβάρυνση, πίεση, άγχος, τηλέφωνα, για να προλάβουμε να είμαστε –και είμαστε!!-εντός των ημερομηνιών, για την πολυπόθητη έναρξη του πρωταθλήματος!

Κι όμως! Με μονομερείς αποφάσεις, χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία, δεχόμαστε σιωπηλά εδώ εβδομάδες την επαναλαμβανόμενη αναβολή!

Το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές μας συμπλήρωσαν 2 μήνες προετοιμασίας, με ότι αυτό συνεπάγεται και ακόμα δεν έχουν ακούσει σφύριγμα διαιτητή!

Είναι γεγονός ότι έχουμε γεμίσει απογοήτευση!

Ως Α.Ο ΖΑΡΟΥ, επιλέξαμε πέρυσι να βάλουμε αρχή σε μία νέα προσπάθεια, με δικά μας παιδιά, ξεκινώντας από την Β κατηγορία, κάνοντας πράξη την έννοια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου! Καταφέραμε ,παρά τις αντιξοότητες και τα όσα βιώσαμε σαν κοινωνία με την παρουσία του Κορωνοϊού, να χτίσουμε μέσα σε λίγο καιρό ένα άριστο οικοδόμημα, με προπονητές, πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και μία Διοίκηση που είναι παρούσα καθημερινά για τις ανάγκες της ομάδας. Μια ομάδα κόσμημα που «διψάει» για ποδόσφαιρο. Που «διψάει» να μπει στον αγωνιστικό χώρο για αυτά τα 90 λεπτά αγώνα!

Κι όμως, η προσπάθεια αυτή «βρίσκει τοίχο» , όχι με δική μας ευθύνη!

Ας σεβαστείτε την προσπάθεια των ομάδων, επιτέλους! Μην υποβαθμίζετε την κατηγορία και τις δυνατότητες της. Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει Β κατηγορία και πόσο σημαντική είναι η παρουσία της στην ύπαρξη του τοπικού ποδοσφαίρου Ηρακλείου!

Επιλέξαμε να είμαστε σε αυτήν την κατηγορία όχι για να απέχουμε, αλλά για να συμμετέχουμε!

Μην μας το στερείτε άλλο, χωρίς λόγο!

Με εκτίμηση
Το ΔΣ Α.Ο ΖΑΡΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search