Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Ομόνοια: Παραμένει στον πάγκο ο Λευτέρης Ευδαίμων - Ανακοίνωσε έξι ανανεώσεις!

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 17:52 Γράφτηκε από τον

Ξεκίνησε ο σχεδιασμόςς στην περσινή πρωταθλήτρια της Β1 ΕΠΣΗ Ομόνοια η οποία προετοιμάζεται για την νέα σεζόν η οποία θα την βρει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ. 

Η Διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον Λευτέρη Ευδαίμων για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, ενώ ο Κώστας Μπορδούβαλης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να δυναμώσει το Δ.Σ. του σωματείου. 

Ο στόχος της Ομόνοιας στο νέο πρωτάθλημα θα είναι η παραμονή στην κατηγορία και να συνδυαστεί όσο καλύτερα γίνεται με καλό ποδόσφαιρο. 

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, έχουν συμφωνήσει για να παραμείνουν στην ομάδα τη νέα περίοδο οι Κώστας Πουλακάκης (ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας), Γιώργος Πουλακάκης, Λευτέρης Λουλάκης, Περικλής Δασκαλάκης, Νίκος Παπαδογιωργάκης και Πέτρος Χαραλαμπάκης.

Η ομάδα θα κατέβει κανονικά στην Α2 κατηγορία έχει γίνει ο προσπάθεια και έχει δυναμώσει με νέους παράγονται στο ΔΣ προπονητής παραμένει ο Λευτέρης ευδαίμων με άμεσο συνεργάτη Τον Κώστα μποδουβαλη... Η ομάδα θα Θέσει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και από κει και πέρα να παίξει όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορεί.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search