Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022

Μιχάλης Ζουραράκης: «Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, αξίζει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα»

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 17:00 Γράφτηκε από τον

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της Τυλίσου στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ στον 2ο όμιλο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr, ο Μιχάλης Ζουραράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι το γεγονός ότι όλοι πλέον οι παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις έχει συμβάλει, προκειμένου η ομάδα να έχει ανέβει αγωνιστικά και να φέρνει καλά αποτελέσματα.

Παράλληλα επισήμανε ότι στόχος είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος και σε πρώτη φάση να πλασαριστεί στην πεντάδα. Στη συνέχεια διαθέτει την ποιότητα, το ταλέντο και την ιστορία να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζουραράκη:

«Μετά την ελλιπή προετοιμασία λόγω των υποχρεώσεων των παικτών σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και λόγω σπουδών είμαστε πλέον όλοι μαζί σε ένα σύνολο 24 παικτών, ικανότατο, με ποιότητα. Θα μπορέσουμε με σύμμαχο τον χρόνο να πάμε ακόμη καλύτερα και να έρθουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Ήδη η ομάδα έχει φέρει καλά αποτελέσματα μετά τις δύο ισοπαλίες και την εκτός έδρας νίκη στην Αγία Βαρβάρα. Έχει αρχίσει και φαίνεται η δουλειά, ειδικά τώρα που οι παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε αρχικά στην πεντάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε ακόμη και το πρωτάθλημα. Η Τύλισος διαθέτει αρκετούς, πολύ καλούς παίκτες, τη φανέλα και την ιστορία για να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Μας χωρίζει ένας βαθμός από τη Φαιστό και πέντε από την κορυφή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search