Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Με Τσερεβελάκη στην Α1 ΕΠΣΗ ο Ρούβας!

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 14:38 Γράφτηκε από

Μπορεί η χρονιά να μην έχει τελειώσει κι επίσημα, όμως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΗ για τον Ρούβα είναι δεδομένη κι αυτό το γεγονός έχει ανοίξει την όρεξη, στην ομάδα της Γέργερης και τον προπονητή της, Νίκο Τσερεβελάκη ώστε να συζητούν για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η ομάδα της Γέργερης από το βράδυ της Κυριακής αποτελεί μέλος της επόμενης Α1 ΕΠΣΗ και παρά το ότι άπαντες θέλουν να ολοκληρώσουν την διαδικασία των play-off με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εύλογα η συζήτηση για την επόμενη μέρα έχει ήδη αρχίσει.

Οι άνθρωποι του Ρούβα όπως είναι κατανοητό, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες του Νίκου Τσερεβελάκη, τον προπονητή με τον οποίο η ομάδα κέρδισε την άνοδο της στην Α1 τοπική κατηγορία, έπειτα από 6 χρόνια και θέλουν να πορευτούν με εκείνον την επόμενη χρονιά.

Φυσικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία κι από το Νίκο Τσερεβελάκη, που βρήκε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αμέριστη εμπιστοσύνη στο πλάνο του και είναι ευχαριστημένοι από την δουλειά του, τόσο ώστε να τον έχουν μετατρέψει ως το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search