Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Οι λόγοι που έμεινε η Παλιανή εκτός μητρώου!

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 15:19 Γράφτηκε από

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Παλιανής

Η Παλιανή έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μορφή ανακοίνωσης μέσω της οποίας γνωστοποιεί τους λόγους που την άφησαν εκτός Μητρώου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το σωματείο μας με την εν λόγω ανακοίνωση θα ήθελε να γνωστοποιήσει τους λόγους για τους οποίους δεν βρίσκεται στους πίνακες του μητρώου αθλητικών σωματείων για την χρονιά του 2021 και έχει χάσει και το δικαίωμα της επιχορήγησης. Τον Αύγουστο κατέθεσε ένα πλήρη φάκελο για την ανανέωση της εγγραφής στο μητρώο στέλνοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να παίρνει αρνητική απάντηση μετά από ένα μήνα για δυο λόγους .Ένα γιατί δεν στείλαμε έγγραφα για προπονητή αν και η ομάδα έχει το δικαίωμα να μην έχει προπονητή (ΛΆΘΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Η.) και δεύτερο ότι δεν ήμαστε εμείς η ομάδα που στέλνει τα έγγραφα!!!!!!Προσπαθήσαμε να έρθουμε με επικοινωνία με την ΓΓΑ με τηλέφωνα και εμαιλ αλλά δεν καταφέραμε τίποτα αφού αυτό έχει αποκλειστεί και οποιαδήποτε απορία 'η διευκρίνηση η απάντηση δίδετε μέσα από το σαιτ της ΓΓΑ. ( δεκτό αφού υπάρχει φόρτος εργασίας.) Εμείς όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιαπί δεν υπάρχομε σαν σωματείο. Αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε πολιτικό μέσο για να βρούμε απάντηση στην ερώτησή μας. Ας είναι καλά οι άνθρωποι μας δίδουν ένα τηλέφωνο και επικοινωνούμε με μια ευγενέστατη κυρία η οποία μας υπόσχεται οτι θα κοιτάξει το θέμα μας. Μετα από 10 μέρες ψάξιμο και συνεχές καθημερινές επικοινωνίες με την εξυπηρετικότατη και ευγενέστατη κυρία μας λεει να επικοινωνήσουμε με την ΕΠΣΗ να στείλει σωστές καταστάσεις για ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα μη πρόσληψης προπονητή και ότι το θέμα της ύπαρξή μας οφείλετε σε λάθος της υπηρεσίας μας και θα διορθωθεί άμεσα, και ότι εμείς δεν χρειάζεστε να κάνουμε κάτι. Έχουμε φτάσει τέλη Σεπτεμβρίου που λήγει και η προθεσμία υποβολής και το σωματείο μας δεν έχει ενταχθεί και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες μας λένε να μην ανησυχούμε γιατί υπάρχει φόρτος εργασίας .31 Σεπτεμβρίου μας ειδοποιούν ότι για να εκκριθεί η αίτηση θέλουν χαρτί από το πρωτοδικείο!!!!!!!(ΚΛΕΙΣΤΌ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΊΟ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΦΌΡΜΑ ΚΛΕΊΝΕΙ ΤΑ ΜΕΣΆΝΥΧΤΑ) .Μας λένε να το στείλουμε στις διορθωτικές του Νοεμβρίου.. εντάξει λέμε αφού λύνετε το θέμα κανένα πρόβλημα. Ο Νοέμβριος φτάνει αλλά το πιστοποιητικό έχει λήξει και πρέπει να βγάλουμε καινούργιο.. ΝΈΟΣ ΓΟΛΓΟΘΆΣ...Πρέπει να τον βγάλουμε ηλεκτρονικά γιατί η φυσική μας παρουσία στο πρωτοδικείο δεν υφίστατο!!Και που θα βρούμε το πιστοποιητικό αφου δεν υπάρχει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του πρωτοδικείου. .Μετά από επίπονο ψάξιμο και πολλά τηλέφωνα σε ΚΕΠ και υπηρεσίες το ανακαλύπτουμε κάνουμε τη αίτηση και μας στέλνετε αυθημερόν, και το στέλνουμε αμέσως στη ΓΓΑ(χωρίς να το ελέγξουμε εξονυχιστικά. .εδώ είναι το δικό μας λάθος).Εν κατακλείδι το πιστοποιητικό που μας εστάλει ήταν λάθος αφού έγραφε ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και οχι το σωστό ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ και η αίτηση πολύ σωστά απορρίφθηκε.. και δεν υπήρχε και δικαίωμα να στείλουμε ξανά ( άδικο κριτήριο της ΓΓΑ)
Γνωρίζουμε ότι αν ψάχναμε περισσότερο το θέμα θα δικαιωνόμαστε γιατί ο πρώτος φάκελος ήταν καθόλα νόμιμος και δεν φέραμε καμία ευθύνη αλλά ως σωματείο κοιτάζουμε να είμαστε αθόρυβοι και να μην ενοχλούμε πρόσωπα και καταστάσεις .Ίσως με την ανακοίνωση μας να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να αλλάξουν κάποια πράγματα όπως η επικοινωνία με την ΓΓΑ και οι τρόποι υποβολής των δικαιολογητικών. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από κανένα και η ανακοίνωσή μας δεν στέφεται εναντίων κανενός Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τους τηρούμε Μπορούν όμως να γίνουν δικαιότεροι,. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΉΘΗΣΑΝ ( ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΙ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΌ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search