Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας της Παλιανής! (Photos)

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 14:36 Γράφτηκε από

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας της Παλιανής.

Το παρών έδωσαν οι χορηγοί της Ακαδημίας κ.κ Πρεβελιανάκης, Λεστάκη, Καραβάλεα, Διονυσιάδης, Οικονομάκης και Καρβελάκης, όπως κι ο πρόεδρος της Παλιανής, Δημήτρης Τυράκης, ο Στέλιος Ξενάκης καθώς και η υπεύθυνη, Αγγελική Μπαλτά.

Με ανακοίνωση, η Ακαδημία της Παλιανής θέλησε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και όσους συνέβαλαν στην λειτουργία της, την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χριστουγεννιάτικη γιορτή  οπου ειχε μεγάλη  συμμετοχή  και επιτυχία  με την προσέλευση  του Άγιου Βασίλη πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία της Παλιανής. Τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση, ήταν οι χορηγοί της Ακαδημίας μας, κ.κ Πρεβελιανάκης Βασίλης, Λεστάκη Ευαγγγελία, Καραβέλας Γεώργιος, Διονυσιάδης Ζήνων, Οικονομάκης Κωνσταντίνος και Σκαρβελάκης Γεώργιος.

Η Ακαδημία της Παλιανής ευχαριστεί άπαντες για την προσφορά τους, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του σωματείου, κ. Δημήτρη Τυράκη και τον κ. Στέλιο Ξενάκη, καθώς και την υπεύθυνη, Αγγελική Μπαλτά. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην Ακαδημίας και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, όπως και τον τεχνικό Διευθυντή, κ. Άγγελο Λυριτζή.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία και Καλή Χρονιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search