Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Το ευχαριστήριο της Παλιανής για την περιπέτεια του Φ. Ποτηράκη

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 18:14 Γράφτηκε από

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Παλιανής, ώστε να ευχαριστήσει όσους συμπαραστάθηκαν στον προπονητή της ομάδας Φραγκίσκο Ποτηράκη και την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Στην ανακοίνωση αυτή, Παλιανή και Φραγκίσκος Ποτηράκης αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όσους ευχήθηκαν στο νεαρό κόουτς, ενώ ενημέρωσαν παράλληλα ότι ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί κανονικά παρά την πρόθεση αναβολής του από πλευράς Παλιανής και την αποδοχή της ΕΠΣΗ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Σ Παλιανή 2008 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν πλάι σε εμάς και τον προπονητή μας Φραγκίσκο Ποτηράκη για την απρόσμενη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες. Σύσσωμο το Δ.Σ, θέλει να ευχαριστήσει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο και όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές, προπονητές για τις θερμες ευχές τους στον προπονητή μας, ενώ οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι ο προπονητής μας χαίρει άκρας υγείας μετά την επιτυχημένη εγχείρηση που έγινε σήμερα νωρίς το πρωί.

Ακόμη, να ευχαριστήσουμε και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για την αποδοχή του αιτήματος μας για αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής, αναβολή όμως την οποία δε δέχτηκε ο αντίπαλος μας με συνέπεια ο αγώνας με τον ΟΦΑΜ να διεξάγεται κανονικά την Κυριακή. Εμείς, ως Παλιανή, θα φροντίσουμε ο ΟΦΑΜ να έχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, όπως έχουμε φροντίσει και για κάθε αντίπαλο που έρχεται στο γήπεδο μας. 

Τέλος, ο προπονητής Φραγκίσκος Ποτηράκης, μέσα από αυτήν την ανακοίνωση σας ευχαριστεί όλους για την συμπαραστάση και εύχεται ένα καλό πρωτάθλημα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα!

Φραγκίσκο περαστικά, σε περιμένουμε ξανά στο γήπεδο σύντομα!» 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search