Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΦΑΜ: «Χωρίς γήπεδο το μέλλον της ομάδας είναι δυσοίωνο»

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 09:49 Γράφτηκε από

Το απόγευμα του Σαββάτου η διοίκηση της ομάδας του Ο.Φ.Α είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς με κεντρικό θέμα την δημιουργία αθλητικού κέντρου στην περιοχή.


Οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ εξέφρασαν έντονα ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες το μέλλον του σωματείου είναι δυσοίωνες καθώς όπως τόνισαν ομάδα χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον και δεν είναι βιώσιμη,
Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο Γαζίου Μενέλαο Μποκέα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Ο.Φ.Α.Μ

Το απόγευμα του Σαββάτου, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. είχε την ευκαιρία να κάνει μια ανοιχτή συζήτηση με τους Τοπικούς Φορείς και Συλλόγους της περιοχής, για το θέμα του Αθλητικού κέντρου αλλά κ να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας για το άμεσο μέλλον του Συλλόγου.
Από τη Δημοτική Αρχή το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Έφη Βολανάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου Μιχάλης Μαρκογιαννάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης κ ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης,ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν κ μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας.
Αυτό που τονίστηκε έντονα από τα μέλη της Διοίκησης μας είναι ότι κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, το μέλλον του Συλλόγου μας προβλέπεται δυσοίωνο καθώς ένα Σωματείο χωρίς γήπεδο δεν μπορεί να είναι βιώσιμο.
Σαν Συμβούλιο είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τη Δημοτική Αρχή ώστε στο μέλλον να αποκτήσει ο Δήμος μας ένα Αθλητικό κέντρο αντάξιο της δυναμικής του, παράλληλα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας μας, οι οποίες δεν μπορούν να περιμένουν.
Τις επόμενες μέρες κ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, θα γίνει κ μια κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί του στο Δημαρχείο για να εκφράσουμε κ στον ίδιο τους προβληματισμούς μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search