Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΦΑΜ: «Ραντεβού» στις 10/07 με τοπικούς φορείς... με φόντο ένα Αθλητικό κέντρο!

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 12:04 Γράφτηκε από τον

Το επόμενο Σάββατο (10/07) στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στον ΟΦΑΜ με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους τοπικούς συλλόγους... με φόντο την δημιουργία αθλητικού κέντρου για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι!

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) ενώ σκοπός είναι να τεθούν ερωτήματα στους αρμόδιους φορείς για το ποιες κινήσεις έχουν γίνει για την υλοποίηση του αθλητικού κέντρου αλλά και να εκφράσει η ομάδα τους προβληματισμούς της, σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του σωματείου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. διοργανώνει το Σάββατο 10/07/2021 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι), συνάντηση με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους Τοπικούς Συλλόγους. 

Σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει μία ανοιχτή συζήτηση, μία διατύπωση προτάσεων και ανταλλαγής απόψεων, για το πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του Αθλητικού κέντρου στην περιοχή μας. Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε τα ερωτήματα μας στους αρμόδιους φορείς για το ποιες κινήσεις έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας για το μέλλον του συλλόγου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search