Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022

Αναστέλλει την λειτουργία του η ομάδα του ΟΦΑΜ

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 07:38 Γράφτηκε από

Εξαιρετικά αρνητικές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΟΦΑΜ.

Μετά και την τελευταία γενική συνέλευση όπου δεν υπήρχε η απαραίτητη απαρτία, αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας της ομάδας .

Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ανάμεσα στα λιγοστά μέλη που παραβρέθηκαν στη συνέλευση ήταν φυσικά το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν γνωστή την απόφαση τους ενώ παράλληλα αφήνουν αιχμές για όλες τις δημοτικές αρχές των τελευταίων χρόνων στο Μαλεβίζι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Μετά κ την τελευταία γενική συνέλευση όπου δεν υπήρχε η απαραίτητη απαρτία, αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας της ομάδας μας.
Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ανάμεσα στα λιγοστά μέλη που παραβρέθηκαν στη συνέλευση ήταν φυσικά το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.
Ένα πρόβλημα που τελικά αποδείχτηκε ότι είναι κ η "ταφόπλακα" του ΟΦΑΜ.
Ένα πρόβλημα που στην πραγματικότητα, κανείς ποτέ δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά κ με την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να βρεθεί μια μόνιμη κ βιώσιμη λύση για το σύλλογο.
Προεκλογικά φυσικά το "γήπεδο" του ΟΦΑΜ ήταν το αγαπημένο θέμα όλων των παρατάξεων.
Πλέον όλοι εσείς καλείστε τώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να κοιτάξετε στα μάτια τα παιδιά μας κ να τους απαντήσετε για ποιο λόγο ο ΟΦΑΜ παύει να υφίσταται από σήμερα...;;;
Για ποιο λόγο ο ΟΦΑΜ, ο οποίος βάσει νόμου είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί δημοτικές αθλητικές εγκατάστασεις, καθώς ήταν εγγεγραμμένος στο μητρώο αθλητικών σωματείων, έπρεπε να μισθώνει γήπεδα κ μάλιστα αδρά για να μπορούν να προπονούνται τα παιδιά της περιοχής μας...;;;
Κ τέλος το μεγάλο ερώτημα που γεννάται, μετά φυσικά κ την εμπειρία που είχαμε το προηγούμενο καλοκαίρι είναι εάν τελικά υπάρχουν δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Μαλεβιζίου...;;;
Σε αυτά τα ερωτήματα πλέον καλείστε να απαντήσετε όλοι...
κ οι πρώην...κ οι νυν...κ αυτοί που θέλουν να έρθουν...
Στα παιδιά μας, όχι σε εμάς, γιατί εμείς ξέρουμε τις απαντήσεις...
Υ.Γ. Η επίσημη σελίδα της ομάδας μας, θα συνεχίσει τη λειτουργία της κανονικά για να παρακολουθεί όλες τις ομορφιές που γίνονται στο "ερασιτεχνικό" ποδόσφαιρο του τόπου μας...

ΟΦΑΜ... ?⚪⚫

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search