Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

ΟΦΑΜ: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο... θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας»

Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 11:09 Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΑΜ με ανακοίνωση θέλησε να ζητήσει συγνώμη στον κόσμο της ομάδας για την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου και τον υποβιβασμό στην Β' κατηγορία του τοπικού.

Επιπλέον το σωματείο της Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να οριστεί η Γενική Συνέλευση όπου θα εκλεγεί νέο Δ.Σ. τονίζοντας ότι ο ΟΦΑΜ καλείται για ακόμα μία φορά να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς η φετινή αγωνιστική περίοδος τελείωσε με το χειρότερο τρόπο, αφού η ομάδα μας υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία.
Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΑΜ κ της Αγίας Μαρίνας για την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου.
Πέρα από τα όποια λάθη της Διοίκησης τα οποία κ αναγνωρίζουμε κ ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε αλλά κ πως να τα αποφεύγουμε στο μέλλον, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε έναν σωστό αγωνιστικό προγραμματισμό κ τα πρώτα δείγματα για την εικόνα που θα είχε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα, είχαν ήδη φανεί από την προετοιμασία. Οπότε το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο αναμενόμενο αλλά πέρα για πέρα δίκαιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. Το κάναμε μια φορά, θα το κάνουμε άλλη μια φορά κ όσες φορές χρειαστεί στο μέλλον θα το ξανακάνουμε.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να οριστεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου όπου κ θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. Από τις πρώτες συζητήσεις κ επαφές που έχουν γίνει, φαίνεται ότι θα είναι ένα συμβούλιο που θα απαρτίζεται από νέα άτομα, με όρεξη να προσφέρουν, δίνοντας έτσι έναν αέρα ανανεώσης κ αυτό όχι μόνο μας χαροποιεί αλλά είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον κ τη βιωσιμότητα του ΟΦΑΜ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search