Κυριακή, 22 Μαϊος 2022

Γ. Καμαρίτης: «Ο ΟΦΑΜ μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, να δούμε σοβαρά αν κινδυνεύει η υγεία των ποδοσφαιριστών»

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 17:35 Γράφτηκε από τον

Η τυχόν επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων προβληματίζει και τους ιθύνοντες του ΟΦΑΜ, οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις των αρμόδιων φορέων.

Στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας έχουν φροντίσει να τακτοποιήσουν όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες, ωστόσο σκέφτονται σοβαρά τις επιπτώσεις που θα επιφέρει η μεγάλη αγωνιστική απραξία στους παίκτες. Και βέβαια αν υπάρχει η δυνατότητα να διαφυλαχτεί η υγεία τους από την κίνδυνο της πανδημίας. Ένα σοβαρό ερώτημα, το οποίο θέτει ο Γιώργος Καμαρίτης στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr.

Ο γραμματέας του συλλόγου τονίζει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζουν τις οικογένειες τους από άλλα επαγγέλματα και είναι πρώτιστη ανάγκη να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας τους.

Ο κ. Καμαρίτης αναφέρεται επίσης στους νεαρούς παίκτες και στις Ακαδημίες, στις οποίες θα πρέπει να πέσει το βάρος, όπως υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε και εμείς, όπως όλος ο κόσμος τις αποφάσεις για το τι θα γίνει, όχι μόνο στα στενά όρια του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά γενικά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας, να γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας χωρίς φυσικά να απειλείται η δημόσια υγεία.

Όσο αφορά τώρα στα πρωταθλήματα θα σεβαστούμε οποιαδήποτε απόφαση, η οποία όπως αντιλαμβάνεστε δεν εξαρτάται από τις κατά τόπους ΕΠΣ, αλλά από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τις εισηγήσεις των ειδικών.

Από οικονομικής πλευράς σαν σωματείο έχουμε ταχτοποιήσει τις μέχρι και σήμερα οικονομικές μας εκκρεμότητες και αν αρχίσει αύριο το πρωτάθλημα, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές υποχρεώσεις που απαιτούνται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οπότε το ερώτημα που γεννάται είναι εάν και εφόσον μπορούν να ανταπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους είτε από την πανδημία είτε από τους αγωνιστικούς τραυματισμούς. Αυτό είναι που πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά, γιατί μιλάμε για ερασιτέχνες που ζουν τις οικογένειες τους από άλλα επαγγέλματα.

Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που χρειάζεται μεγάλη συζήτηση, είναι τι θα γίνει και με τις ακαδημίες και εκεί πρέπει να πέσει όλο το βάρος κατά τη προσωπική μου άποψη. Μπορεί η ομάδα μου να μην διαθέτει ακαδημία αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές μας προέρχονται από αυτές και πολύ φοβάμαι ότι αυτή την αγωνιστική απραξία θα τη βρούμε όλοι μπροστά μας τους επόμενους μήνες για να μην πω τα επόμενα χρόνια».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search