Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Με έδρα το γήπεδο του ΠΑΟΚρουσώνα τη νέα σεζόν ο Ο.Φ.Α.Μ

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 13:47 Γράφτηκε από

Το γήπεδο του ΠΑΟΚρουσώνα θα έχει ως έδρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ο.Φ.Α.Μ κάτι που έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

"Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει ότι από την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, η ομάδα μας θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Κρουσώνα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Διοίκηση του Π.Α.Ο.Κρουσώνα κ τον Πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Μπουμάκη, οι οποίοι από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα μας, επικοινώνησαν μαζί μας κ προσφέρθηκαν να μας φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις του χωριού τους.

Ευχαριστούμε κ τον Πρόεδρο του Α.Ο. Δαμάστας, Γιώργο Πολυχρονάκη ο οποίος μας ενημέρωσε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο της ομάδας του.

Το μόνο που μας παρηγορεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, λόγω του γηπεδικού προβλήματος, είναι ότι έχουμε δίπλα μας καλούς φίλους, πρόθυμους να μας βοηθήσουν ανά πάσα ώρα κ στιγμή.
Αυτοί οι φίλοι μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, να ξεπερνάμε τα εμπόδια κ στην ανάγκη, να μπαίνουμε από τη... κλειδαρότρυπα όταν βρίσκουμε κλειστές πόρτες." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search