Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ανατροπή και παραμονή του Δημήτρη Μανουσάκη στις Ασίτες!

Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 12:35 Γράφτηκε από

Ο Δημήτρης Μανουσάκης δεχόμενος αγάπη και σεβασμό προς το πρόσωπο του αποφάσισε να μην αποχωρήσει τελικά από τις Ασίτες.

Ο πρόεδρος της ομάδας σε νέα δήλωση του εξηγεί τους λόγους της παραμονής του, τονίζοντας ότι συνεχίζουν όλοι μαζί, αγαπημένοι, μονοιασμένοι και πιο δυνατοί.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μανουσάκη:

«Κατόπιν της αποφάσεως μου να παραιτηθώ από την προεδρία της Α.Ε Ασιτών, έγινα αποδέκτης μιας απέραντης αγάπης, ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς το πρόσωπο μου.Τα συναισθήματα που ένιωσα και νιώθω είναι πραγματικά πολύ δυνατά. Ειδικά μετά την ανάρτηση- δημοσίευση που έκαναν τα παιδιά μου, πραγματικά από εκείνη την στιγμή άρχισα να κάνω δεύτερες σκέψεις.

Πως μπορεί ένας πατέρας να αρνηθεί να δώσει και να λάβει την αγάπη και τον σεβασμό των παιδιών του; Οι στόχοι και τα όνειρα που κάναμε όλοι μαζί για αυτή την ομάδα οικογένεια δεν έχουν τελειώσει και όλοι μας έχουμε αφήσει κάτι στη μέση.Η αλήθεια είναι αυτή. Αλήθεια επίσης είναι ότι η χρονιά που θα έρθει θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και απρόβλεπτη. Παρόλα αυτά θεωρώ χρέος και καθήκον μου να είμαι εκεί και να παλέψω και εγώ μαζί σας.Με την δύναμη του Θεού συνεχίζουμε όλοι μαζί, αγαπημένοι,μονοιασμένοι και πιο δυνατοί».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search