Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Παρελθόν από την προεδρία των Ασιτών ο Δ. Μανουσάκης

Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 17:13 Γράφτηκε από

Με μια επιστολή του στο Prismasport.gr ο πρόεδρος των Ασιτών Δημήτρης Μανουσάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προεδρία της ομάδας μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας σε αυτήν. 

Μάλιστα όπως κάνει γνωστό χρεή προέδρου πλέον στην ομάδα των Ασιτών αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ζαχαριάς Κοτζαδάκης. 

Αναλυτικά στην επιστολή του ο τέως πλέον πρόεδρος των Ασιτών τονίζει: 

Αγαπητοί φίλοι,

"Πιστεύω ότι μετά από μια τετραετία που είχα την τιμή να έχω τα ηνία της Α.Ε Ασιτών, είναι η κατάλληλη στιγμή να πω το αντίο.Νοιώθω ότι ο κύκλος μου έχει ολοκληρωθεί.Όχι βέβαια όπως ακριβώς θα επιθυμούσα,λόγω της πανδημίας αλλά σε ένα μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι κατάφερα και εγώ όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις να βάλω το λιθαράκι μου στο οικοδόμημα της Α.Ε Ασιτών.Ήταν πραγματικά τέσσερα υπέροχα χρόνια που θα τα κουβαλάω μαζί μου για όλη μου την ζωή.Ειλικρινά δεν το μετάνιωσα καθόλου που ασχολήθηκα με την Α.Ε Ασιτών ακόμα και αν αφιέρωσα χρόνο,χρήμα και πολλή ενέργεια.
Μέσα από την ενασχόληση μου με τον χώρο του ποδοσφαίρου,έκανα μόνο φίλους τους οποίους ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά και όλους μαζί για την συμπαράσταση και εκτίμηση στο πρόσωπο μου.
Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία σε όλους σας.Κλείνοντας θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου που είχα την τιμή να συνεργαστώ αυτά τα τέσσερα χρόνια και τους υπόσχομαι ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα ήθελα να κάνουμε ένα αποχαιρετηστήριο τραπέζι όλοι μαζί.
Είμαι σίγουρος ότι οι επόμενοι άνθρωποι που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας θα τα καταφέρουν ακόμα καλύτερα από εμένα και να ξέρουν ότι είμαι πρόθυμος να τους βοηθήσω με τις γνώσεις μου όποτε και αν μου ζητηθεί.
Τελευταία, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σύζηγο και τα παιδιά μου που με ανέχτηκαν και μου συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια.
Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου, χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος Ζαχαρίας Κοτζαδάκης εως την Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες". 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

Search