Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Φιολιτάκης: "Αισιόδοξος ότι θα δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα"

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 14:32 Γράφτηκε από

Στο Prismasport.gr για την πορεία της προετοιμασίας της Αγ. Βαρβάρας μίλησε ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Ο έμπειρος προπονητής του ΑΣΑΒ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών τους στις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι έμειναν σχεδόν στο σύνολο τους οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και τόνισε ότι με τις προσθήκες 2-3 ακόμη η ομάδα θα εμφανιστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο κείμενο που ακολουθει:

Η προετοιμασία της ομάδας εξελίσσεται ομαλά, υπάρχει αρκετή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάρα την μεγάλη αποχή που είχαν. Δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να φτάσουμε στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλουμε και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που έρχονται να επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να βγάλουμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έμειναν σχεδόν στο σύνολό τους οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και με την προσθήκη 2- 3 ακόμη ποδοσφαιριστών είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ελπίζουμε όλοι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί και βέβαια να ολοκληρωθεί κανονικά γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει λείψει σε όλους μας η ποδοσφαιρική δράση."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search