Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όταν ο Βαλάντης Κοζορώνης έπαιζε τοπικό με την Αγία Βαρβάρα (Photos)

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:44 Γράφτηκε από τον

Πόσοι γνώριζαν ή θυμούνται ότι ο Βαλάντης Κοζορώνης ξεκίνησε από επίπεδο τοπικού πριν κάνει καριέρα στην Super League ;

Ίσως λίγοι να γνωρίζουν ότι Ηρακλειώτης μέσος δεν ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη αλλά από την Αγία Βαρβάρα όπου το 2008-09 ήταν η πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ σε ηλικία 16 ετών. 

Μετέπειτα ακολούθησε σπουδαία καριέρα με Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννινα, Χάμιλτον (Σκωτία), Λεβαδειακό, Πετρολούλ (Ρουμανία) και Πανεβρέζις (Ουγγαρία) όπου παίζει μέχρι σήμερα. 

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται στην ομαδική φωτογραφία της Αγίας Βαρβάρας η οποία είχε προπονητή τον Νίκο Φανουράκη, ενώ έπαιζε και ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Πετούσης ο οποίος είναι πλέον μέλος της Διοίκησης της ΕΠΣΗ. 

ρετρο Αγία Βαρβάρα 2008 09

Στην φωτογραφία διακρίνονται όρθιοι από αριστερά προς τα δεξιά: Καμπιτάκης (φροντιστής), Καλαϊτζάκης, Καλογιαννάκης, Γκούντας, Γαρεφαλάκης, Πετούσης, Ζαχαρόπουλος, Βλατάκης, Σχοιναράκης, Γλύνατζης, Ζουμπουλάκης και Φανουράκης (προπονητής). 

Καθίμενοι από αριστερά προς τα δεξιά: Γιαννακάκης, Κοκολάκης, Ζαχαριουδάκης Π., Σκουρβουλιανάκης, Κοζορώνης Βαλάντης, Ζαχαριουδάκης Φρ., Μύταρης, Δρετάκης και ο φωτογράφος ήταν ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης

 

Ο Βαλάντης Κοζορώνης σε ηλικία 16 ετών

Βαλάντης Κοζορώνης 16 ετών

Από την ίδια ομάδα μιας και είναι η καταγωγή τους έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους και τα αδέρφια του Βαλάντη, οι Νίκος και Δημήτρης Κοζορώνης!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα