Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαίνει τάπητας νέας γενιάς στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 11:27 Γράφτηκε από τον

Ανακοινώθηκε η ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας, με τάπητα τελευταίας γενιάς!

Δείτε την ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από πολυ προσπάθεια, να ανακοινωσουμε την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας με νέο τελευταίας γενιάς.

Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε κάποια από τα άτομα που μας βοήθησαν στην ολοκλήρωσή αυτου του μεγάλου στόχου. Ευχαριστούμε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μιχάλη Κοκολακη, τον Δήμαρχο Λευτέρη Κοκολακη και το σύνολο των στελεχών και υπηρεσιών του Δήμου μας για την αμέριστη βοήθεια.

Επισης ευχαριστουμε το σύνολο των προηγούμενων συμβουλιων της ομάδας, για την πολύ καλή δουλειά και προετοιμασία που είχαν κάνει και στην οποία πατήσαμε για να ολοκληρωθεί ένα όνειρο ετών.

Τέλος όλους τους εθελοντές και κυρίως τον φιλο Νίκο Μακακη, που προσέφεραν είτε υπηρεσία είτε εργασία και μας έφεραν πιο κοντά στην επίτευξη ενός εκ των βασικών μας στόχων από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την διαχείριση την ομάδας μας.

Η εξέλιξη αυτή μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε και άλλους όμορφους στόχους για το καλό της ομάδας μας και συνολικά της τοπικής κοινωνίας μας.

Υγεία και δύναμη σε όλους..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα