Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Φιολιτάκης: «Με υπομονή και προσοχή να επιστρέψουμε με ασφάλεια»

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 19:47 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Φιολιτάκης κατάθεσε την άποψη του στο Prismasport.gr για τη νέα διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η διακοπή θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις ομάδες και ότι η επαναφορά χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η εκ νέου διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του γενικού lockdown, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών ώστε να επιστρέψουμε όλοι με υγεία στην κανονικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ διαφορετική καθώς μην ξεχνάμε την μεγάλη αποχή που είχαν οι ομάδες από τον Μάρτιο που σταμάτησε το προηγούμενο πρωτάθλημα, τη μεγάλη διάρκεια της προετοιμασίας καθώς το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ αργά και βέβαια τη νέα διακοπή που είχαμε τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις ομάδες και η διαχείριση που απαιτείται όταν με το καλό επιστρέφουμε στα γήπεδα θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε η επαναφορά να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται.

Αυτό που χρειάζεται από όλους τους παράγοντες των ομάδων, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές είναι υπομονή ώστε να επιστρέψουμε με ασφάλεια σε αυτό που αγαπάμε.

Καλή δύναμη σε όλους...»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλέξανδρος Χριστινάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Αλέξανδρος Χριστινάκης

Σχετικά Άρθρα