Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Γεωργόπουλος: «Τιμή μου που ολοκλήρωσα αυτό το μεγάλο ταξίδι της καριέρας μου δίπλα σας»

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 16:19 Γράφτηκε από

Ο Σάκης Γεωργόπουλος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, όντας πρωταθλητής με την φανέλα του Ποσειδώνα και με μία ανάρτηση, ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκε την φετινή χρονιά.

Εμφανώς συγκινημένος ο αρχηγός του Ποσειδώνα μίλησε για την φετινή χρονιά στην ομάδα των Πατελών, ευχαριστώντας όλους για αυτά που έζησε, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως θα είναι πάντα εκεί για αυτούς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Και επίσημα μία χρονιά έφτασε στο τέλος με τον καλύτερο τρόπο! Πρωταθλητές! Μία χρονιά γεμάτη με έντονα συναισθήματα. Από που να αρχίσω... Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου στον, φίλο-αδερφό και προπονητή μου, Νικόλα Σουτζή, τη διοίκηση όλη, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο, τον φροντιστή μας, τον πρόεδρο μας που τρέχει από την πρώτη μέρα για ό,τι χρειάζεται αυτή η ομάδα και άφησα τελευταίους τους συμπαίκτες μου, τα αδέρφια μου που δεν έχω λόγια για αυτούς. Ό,τι και να πεις για αυτά τα παιδιά είναι λίγο. Παιδιά με μεγάλη καρδιά και ψυχή. Η αγάπη μου για εσάς παικταράδες μου, είναι τεράστια. Και πάλι ευχαριστώ και τιμή μου, που ολοκλήρωσα αυτό το μεγάλο ταξίδι της καριέρας μου δίπλα σας. Και να μην ξεχάσετε ποτέ! Ο αρχηγός σας θα είναι πάντα εδώ!»
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search