Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Aποχωρεί από την προεδρία του Ποσειδώνα ο Α.Βλαχάκης - Η δήλωση του

Κυριακή, 22 Μαϊος 2022 21:56 Γράφτηκε από τον

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία του Ποσειδώνα εξέφρασε σε τοποθέτηση του στο prismasport.gr ο Αντώνης Βλαχάκης.

Ο ισχυρός άντρας της ιστορικής ομάδας του Ηρακλείου μετά απο μια άκρως πετυχημένη θητεία στο πρόεδρικό θώκο η οποία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του Ποσειδώνα στην Α1 ΕΠΣΗ δρομολογεί τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα θα προχωρήσει σε  ορισμό προσωρινής διοίκησης με πρόεδρο τον αρχαιότερο του συμβουλίου Μανώλη Μπυνιχακη όπως ορίζει το καταστατικό

Τέλος κάλεσε όσους αγαπούν την ομάδα του Ποσειδώνα να το δείξουνε με πράξεις.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση  

 

Δρομολογούνται οι διαδικασίες για δήλωση ενδιαφέροντος για οποιον επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στην νέα κατηγορία της Α1 που θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική χρόνια . Όπως γνωρίζετε τα δεδομένα Αλλάζουν και το φορτίο γίνεται όλο πιο βαρύτερο και ψυχολογικά και οικονομικά !!

Ωστόσο θα προχωρήσω σε ορισμό προσωρινης διοίκησης με πρόεδρο τον αρχαιότερο του συμβουλίου κ Μανώλη Μπυνιχακη όπως ορίζει το καταστατικό .
Τα θέματα που υπάρχουν είναι αρκετά αλλά πιστεύω με την εμπειρία του θα τα καταφέρει . Πριν την έναρξη της φετινής περιόδου πιστεύω ότι όλοι όσοι έκριναν ότι μπορούν ας έρθουν να βοηθήσουν .
Το βοηθητικό γήπεδο μας το οποίο θα περάσει αποκλειστικά σε οικονομική διαχείρηση του επενδυτή μας θα είναι ολοκληρωμένο με τις τεχνικές εγκαταστάσεις του τέλος Μαΐου και θα μπορεί να φιλοξενεί αρκετά σωματεία της πόλης ως προπονητικό κέντρο . Πιστεύω όλοι να καταλάβουν ότι τώρα πρέπει να δείξουν την αγάπη τους με πράξεις .

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search