Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Α. Βλαχάκης: «Αφιερώνω το πρωτάθλημα στις αθάνατες ψυχές των προκατόχων μου»!

Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 16:10 Γράφτηκε από

Ο Αντώνης Βλαχάκης μιλώντας στο Prismasport.gr μίλησε για την φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Ποσειδώνα, αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας και τους στόχους της ομάδας των Πατελών στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ έκανε αφιέρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα απάντησε για το αν φανταζόταν αυτή την πορεία όταν ανέλαβε την ομάδα, διαδεχόμενος στην προεδρία τον Γιάννη Σφακιωτάκη και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στους ανθρώπους που δεν είναι πια εν ζωή και είχαν αφήσει την σφραγίδα τους, τα προηγούμενα χρόνια στο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο Αντώνης Βλαχάκης:

Όταν ανέλαβες την ομάδα σαν πρόεδρος, φανταζόσουν αυτή την πορεία;

"Όταν ήρθε η ομάδα σε εμένα λόγω έκτακτων αποχωρήσεων του προέδρου και του Αντιπροέδρου πριν 1 χρόνο. Σκέφτηκα μόνο ένα λόγο να πω ΝΑΙ στις Πατέλες που μεγαλώσαμε και την ομάδα που παρακολουθούσα τόσα χρόνια αδίκως να σκορπίζεται και να χάνεται! Από την φύση μου σαν άνθρωπος έχω ένα πλεονέκτημα να αναδεικνύω ανθρώπους και πράγματα πολλές φορές εις βάρος του εαυτού μου! Πήρα την ομάδα και πρώτη σκέψη ήταν να οργανωθεί σαν σωματείο και απόδειξη οτι ήμασταν από τα πρώτα σωματεία στην Ελλάδα. Εδώ ήμουν τυχερός γιατί υπήρχε μια Γραμματέας η Ηρώ Αλεξάκη που έτρεξε με ανιδιοτέλεια και ήταν πολυ σημαντική η βοήθεια της για την οργάνωση σε σωματείο και έχω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων. Δεν θα ξεχάσω να αναφέρω οτι ο πρώην πρόεδρος Γιαννης Σφακιωτακης ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά προσπάθησε και άνοιξε τον δρόμο για την ανασύνταξη του Σωματείου μας. Η περίοδος της πανδημίας άφησε όμως αρκετά κενά στο ΔΣ και έπρεπε να παίρνονται αποφάσεις γρήγορα για να προχωρήσουμε. Έτσι μπήκα μπροστά σήκωσα το βάρος και όπως αποδείχτηκε τα κατάφερα έως σήμερα! Στα θέματα του αγωνιστικού έδειξα εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιρικές αξίες όπως του Γενικού αρχηγού Χρήστου Τσαΐνη και Σταύρου Κάπα και φυσικά του προπονητή που ήταν και η βάση της ομάδας του, Νικόλα Σουτζη που εβαλε την σφραγίδα της ομάδας. Εδώ προσθέτω ένα ευχαριστώ σε 2 ανθρώπους που έδωσαν πολλά στην φετινή πορεία με αγάπη Την κα Μαίρη Κάπα και τον φροντιστή μας Ρένο Μητρογιαννόπουλο. Αυτονόητα βέβαια όλα τα δρώμενα φέτος είχαν την συμβολή του Γερόλυκου, Μανώλη Μπινιχακη. Ανανέωσα το ΔΣ με ανθρώπους με όρεξη και μεγάλη προσφορά, όπως ο Μιχάλης Πλατάκης και ο Αντώνης Σταματάκης. Υπήρχαν και αλλά παιδιά όπως ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Παγωμένος και ο Δημήτρης Κωνσταντάκης, όπως και ο Χάρης Σουτζής που όπου χρειάστηκε έδωσαν το παρών δυναμικά θα έλεγα! Βλέπετε είχαμε αντίπαλο και την πανδημία και αυτό μας έκανε πιο δύσκολη την επαφή και την επικοινωνία μας."

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας την φετινή χρονιά;

"Το μυστικό της επιτυχίας ειχε μόνο αγάπη βασικό συστατικό και αμοιβαία εμπιστοσύνη σε όλα και ειδικά στις επιλογές των παικτών που εδώ θα πω οτι είναι πολύ βαριά η φανέλα που φόρεσαν αλλά υπήρχαν εμφανίσεις παικτών που όλοι ομολογούσαν οτι αδικούνται από την κατηγορία που βρίσκονται!"

Σε ποιον αφιερώνεις το πρωτάθλημα και την ιστορική άνοδο;

"Αφιερώνω το πρωτάθλημα στις αθάνατες ψυχές των προκατόχων της θέσης μου και στους ανθρώπους που με μεγάλωσαν στις Πατέλες και δεν ζουν σήμερα. Ειδική αφιέρωση στον πεθερό, Γιάννη Μελικωνη που έπαιξε και λάτρεψε τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ που μου' πε «Ναι πήγαινε αλλά πρέπει να γυρίσεις μόνο πρωταθλητής»."

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρόνια σε ένα σαφώς πιο δύσκολο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α1 ΕΠΣΗ;

"Στόχοι για την νέα χρόνια να μείνει η ομάδα στην κατηγορία με δικά μας παιδιά να αγαπούν τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και να σκουπίζουν τα παπούτσια τους όταν πατούν στο νέο βοηθητικό μας γήπεδο. Ότι πρώτα είναι το σήμα της ομάδας μας και μετά το τατουάζ στο μπράτσο μας, να νιώθουν ότι φορούν φανέλα πρωταγωνιστή και πάνω από όλα να σέβονται και ο στόχος είναι να εμπνεύσουν τα μικρά παιδιά να έρθουν μέσα στα γήπεδα που αυτός ήταν και ο μοναδικός στόχος του ευπατρίδη Πατελιανού, Μιχάλη Τζιράκη και πιστεύω και της Περιφέρειας Κρήτης που μας βοήθησαν να ολοκληρώσουμε αυτό το γήπεδο. Επίλογο… να θυμόμαστε όλοι οι πατελιανοι ότι η ιστορία μπορεί να έγραψε επι προεδρίας Βλαχάκη Αντώνη ολοκληρώθηκε αλλά αν δεν ειχα τον Μανώλη Μπινιχάκη και Μιχάλη Τζιράκη δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα. Τιμή και δόξα Μανώλη Παγωμένε και σε όλους που δεν ζείτε σήμερα να γιορτάσουμε μαζί! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search