Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Επιγραφή έξω από το αθλητικό κέντρο του Ποσειδώνα προς τιμήν του Μιχάλη Τζιράκη

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 20:46 Γράφτηκε από

Μια ξεχωριστή πλακέτα με μια ειδική αφιέρωση προς τον Μιχάλη Τζιράκη και το όνομα του κοσμεί από σήμερα το Αθλητικό Κέντρο του Ποσειδώνα στις Πατέλες. 

Ο Μιχάλης Τζιράκης άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών ετών για την ομάδα του Ποσειδώνα με την δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου όπου διεξάγονται οι προπονήσεις της ομάδας. 

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης αναφέρει επί του θέματος: 

"Πως αλλιώς θα γινόταν διαφορετικά να ευχαριστήσεις τον άνθρωπο που ζούσε 40 χρόνια να δει αυτή την στιγμή για τις Πατέλες μας ! Μιχάλη Τζιράκη σου προσφέρουμε την μεγάλη εκτίμηση μας στο πρόσωπο σου με αυτή την μικρή αιώνια ανάμνηση γραμμένη με το όνομα σου ! Ξέρω ότι αν στο δείξει κάποιος αποψε θα συγκινηθεις αλλά θα το δεχτείς γιατί ομόφωνα μας το πρόσφερες για τα παιδιά Της Πατελας όπως πάντα μου λεγες !!

Δεν παραλείπω ούτε αυτή την φορά να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρητης για την μέχρι σήμερα προσφορά της στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !

Ο Αιώνιος Ποσειδωνιτης Μανωλης Μπινιχακης δεν θα λείπε από αυτή την στιγμή ,γιατί επιτέλους έγινε πράξη το δικό του όνειρο , το σπίτι του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ! Εγω ως Πρόεδρος

Νιώθω απλά και μόνο ότι συνεχίζω να οδηγώ το Σωματείο στο στόχο όλων των φίλων της ομάδας ακόμη και αυτών που έφυγαν νωρίς !!!

Θα έρθει και η δίκη τους ώρα να τους θυμόμαστε για πάντα στο δικό τους Σπιτι , το γήπεδο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ." 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search